Başkan Nogay, “Biz Ahlaklı ve temiz bir siyaset yapıyoruz”

Başkan Nogay, “Biz Ahlaklı ve temiz bir siyaset yapıyoruz”

Başkan Nogay, “Biz Ahlaklı ve temiz bir siyaset yapıyoruz”

 

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen aday adayı tanıtım programının ilk gününde aday adayı Yahya Yılmaz açıklama yaptı.

 

 

 HABER: ATİKE E CEYLAN KAÇAR

Yoğun katılımın sağlandığı program ilçe binası önünde yapıldı. Aday adayı Yılmaz’ın tanıtım  konuşmasından önce açılış konuşması yapan ilçe Başkanı Levent Noğay, azim, inanç, bağlılık ve sabırla birlikte bugünlere geldiklerini belirterek, Ahlaklı siyasetin en güzel örneklerinden birisini sergilediklerini ve bunu yapmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Partiyi ve şahıslarını karalama projelerine karşılık vermeyerek duruşlarından taviz vermediklerinin de altını çizen Başkan Levent Nogay, ilçe başkanı seçildiği günden bu yana yaşanılan süreç hakkında küçük anekdotlar verdi

Başkan Noğay konuşmasında, “Milliyetçi Hareket Partisi Silifke ilçe başkanı olarak yönetim kurulu  arkadaşlarımızla dedik ki ahlaki siyaset yapacağız, temiz siyaset yapacağız.

Düzgün siyaset yapacağız. Sabır sabır sabırla. Bize inanmayanları yada inanmak isteyemeyenlere kendimize anlatacağız, teşkilatımızı anlatacağız,  davamızı anlatacağız.

Geldiğimiz günden beride bunu anlatıyoruz. 24 Haziran sürecinden bu yana arkamızdan bir sürü laflar dedikodular yaptılar. Sabır dedik anamızın, atamızın, eşimizin, dostumuzun hareketimize yıllarca emek vermiş mücadele vermiş ak saçlı kadınlarımızın hayır duaları ve Allah o gücü verdi bizlere.

Milliyetçi Hareket Partisi baraj altında kalacak mı. Milliyetçi hareket partisi yüzde 10’ları görmeyecekmiş deniydi. Milliyetçi Hareket Partisi  24 Haziran seçimlerinde alnının akıyla çıktı.

Evet kırgınlık varmıydı küskünlük  varmıydı. Elbette vardı, Biz bunları da gördük Biz Mersin bölgesinde coğrafyasında bu kırgınlığında farkındayım zaten. Onu da ifade ettik ama hiçbir zaman yılmadık, yıkılmadık. Arkamızdan söylenen dedikodulara hiç bakmadık. Bir bütün olarak burada bulunan bütün kardeşlerimle beraber sahada mücadelemizi verdik .Ahlaklı siyaset dedim ya ahlaklı siyaseti yaptık. Kimsenin arkasından konuşmadık. Hiç bir siyasi partiye farklı bir kelam etmedik.

Rabbimize şükürler olsun insanlarımızın vatandaşlarımızın teveccühü bizden yana oldu.

Bugün görüyoruz ki biz bu gönülleri kazanmışız. Önümüzde bir yerel seçim var. Bu yerel seçimlere bir belediye başkanımız olacak. Şu süreçte dedi ki kim var bu yolda 5 tane arkadaşımız çıktı ‘biz varız’ dedi.

Hepside bir birinden tertemizler. Ben huzurlarınızda hepsine teşekkür ediyorum. Partisine gönüllerini koydular ‘biz varız’ dediler. Biz geldiğimizden beri diyoruz sizlerin de katkılarıyla 3 hilali kaleye dikeceğiz. Buna kimse engel olamayacak. Sizlerin sayesinde bugünlere geldik.

Bu memlekete hizmetkar olmayacaksak ne zaman olalım soruyorum size. Bana kızmış olabilirsin kızgın olabilirsin ama 5 bin şehidi bulunan bu partimize küsme hakkın yoktur. O nedenle bizler bir bütünüz ve partimize sahip çıkmalıyız. Partiye sahip çıkmak ülkemize ilimize Silifkemiz’e sahip çıkmak demektir. Yerel seçimler bir başkadır. Yerel seçimler bölgene karşılığını vermektir. Bu nedenle 5 değerli adayım var bir tanesini devlet memuru o nedenle aramızda değil, Mutlaka bir tanesi ile sizlerin, bizlerin, büyüklerimizin taktiri ile yola çıkacağız . 5’i de bizlere söz verdi, hangisi olursa olsun partimizin emrinde  adayımızın yanındayız diye, hatta ‘Allah şahidimiz olsun ki biz bu yoldan dönersek namus şeref olsun’ dediler. Bundan güzel bir birliktelik ve kardeşlik dayanışma olur mu. Allahın izni sizlerin desteği ile inşallah 2019 yerel seçimlerinde Silifke Belediye Başkanlığını hep birlikte kazanacağız” dedi.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36