BAŞKAN TUNA, AK PARTİ TEŞKİLATIYLA BULUŞTU

BAŞKAN TUNA, AK PARTİ TEŞKİLATIYLA BULUŞTU

BAŞKAN TUNA, AK PARTİ TEŞKİLATIYLA BULUŞTU

 

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Partisinin İl ve İlçe Teşkilatlarıyla birlikte AK Parti Mersin İl Teşkilatı’nı ziyaret etti.

AK Parti Teşkilatı’nda, Mersinli hemşehrilerinin yoğun ilgisi ve teveccühü ile karşılanan Başkan Hamit Tuna; “Şuandaki vaziyetimiz yüzde 60’lara yakın. Bizi seven, destekleyen hemşehrilerimiz ve iki partinin uzlaşma noktasında birlikte oluşturduğu sinerji ile inşallah 31 Mart’ta bu yarıştan galip ayrılacağız” dedi.

Ziyaret programının açılış konuşmasını AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik yaptı.Ercik, AK Parti ve MHP’nin Cumhur ittifakı çatısı altında seçime girecek olmasının onurunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek; “Mersin olarak, AK Partili ve MHP’li kardeşlerimizle bir olmanın, iri ve diri olmanın hep birlikte onurunu ve gurunu yaşıyoruz. Allah’ın izniyle tüm seçmenlerimizle birlikte 31 Mart akşamı Hamit Tuna başkanımızı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin birlikte yola çıktığı bu davayı kimsenin yere düşürme hakkı yoktur. Milletvekilleri, İl ve İlçe Başkanları, Mahalle sorumluları, sandık görevlileri olarak bizler bu davanın neferleriyiz. Canla başla çalışarak 13 ilçe ve Büyükşehir’de Mersin’de bayrağımızı göndere dikmenin gururunu yaşayacağız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de tek amaçlarının vatanın bölünmemesi için mücadele ettiklerini vurgulayarak; “Hepimizin tek amacı, şehit kanıyla sulanmış bu mukaddes vatan üzerinde bayrağın inmemesi, ezanların dinmemesi ve bu kutsal vatanın bölünmemesidir. Cumhur İttifakının gayesi de budur. Kıymetli büyüklerimiz bunun için çalışmaktadır. Bu birlikteliği hiç kimsenin bozmaya gücü yetmeyecektir. Biz memleketimizin kıymetini biliyoruz. Siyaseti, kendi çıkarlarımız ve menfaatlerimiz için değil, memleketimize hizmet için yapıyoruz. Bugünkü birlikteliğimizden de çok memnunuz. Biz, 13 İlçe ve Büyükşehirde sen, ben yok diyerek değil, biz varız diyerek kıymetli İl Başkanlarımız ve İlçe başkanlarımızla beraber omuz omuza vereceğiz, Cumhur İttifakını Mersin’de ve Türkiye’de iktidar yapacağız” dedi.

Daha sonra söz alan AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ise Başkan Tuna’nın, esnaf, sanatkar, spor camiası ve sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman iç içe çalışan ve siyasi görüşü ne olursa olsun herkesi eşit şekilde kucaklayan bir yönetici olduğunu vurgulayarak, bu özelliğiyle Çamlıyayla’dan Anamur’a kadar Mersin’de tarih yazacağına inandıklarını söyledi.

Özkan; “Allah izin verirse Hamit Tuna başkanımız, Mersin’de yaşayan bütün zengin kültürlerin abisi ve kardeşi olarak Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediye Başkanı olacaktır. Hamit Tuna, kentin belediye başkanıdır. Tüm hemşehrilerimiz ile birlikte Büyükşehir ve 13 İlçede Cumhur İttifakı adaylarımıza dört dörtlük destek vermemiz lazım” dedi.

 “Hamit Tuna Başkanımıza, Teşkilatımızve Mersinliler olarak kefiliz” diyen MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ise kazanılacak olan zaferi 31 Mart akşamı Mersin sahilinde Mersinliler ile birlikte kutlayacaklarına dikkat çekerek; “15 Temmuz hain darbe girişimden sonra vatanını, bayrağını seven insanlar aynı çatı altında mücadele etme kararı aldı.Liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey, vatanı kaybettikten sonra neyin siyasetini yapacağız dedi ve 16 Nisan Referandum ile 24 Haziran seçimleri dahil olmak üzere yeni kapı ruhunun devamıyla Türk siyaseti yeni bir yol çizdi.Allah’a şükürler olsun ki hep birlikte sizlerle aynı yolda yürüyoruz.Türkiye’nin 30 Büyükşehrinde hep beraber seçime gidiyoruz.27 Büyükşehir AK Partili adaylarla, Adana, Mersin ve Manisa’da MHP’li adaylarla seçime gidiyoruz. Aramıza fitne fesat tohumları ekmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Çamlıyayla’dan Anamur’a kadar tüm adaylarımızla aynı mücadeleyi vereceğiz ve seçimi kazanacağız” dedi.

AK Parti Teşkilatına ve Mersinlihemşehrilerine coşku dolu karşılamalarından dolayı teşekkür eden Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ise; “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi ‘Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar, asla yorulmazlar” . Biz de dinlenmemek üzere yola çıktık ve yorulmuyoruz. Zafer inanlarındır. Biz inanıyoruz ki zafer bizim olacaktır” dedi.

AK Parti ve MHP Teşkilatlarının ve Kadın Kolların bir ekip ruhu içerisinde en güzel çalışmayı yaparak, neticesinde 31 Mart’ta Büyükşehir ve 13 ilçeyi kazanacaklarını belirten Başkan Tuna; “Siyaset, çiftetelli gibi tek başına yapılmaz.Siyaset halay gibidir.Birlikte olursak bu halay güzel çekilir.Bu halayımız daha da büyüdü. Müziğin ritmi ile iki ekibin oluşturacağı halayın ritmi birbirine uyumlu olduğunda o halayın güzelliğini herkes alkışlar. Alkışlayanın çok olması demek oy verecek kitle demektir.Bu senkronizasyonu sağlam kurmak suretiyle biz de Mersin’de halayımızı en güzel şekilde çekeceğiz. Bu eylem ve söylem birlikteliği demektir.Üst aklın birlikte uzlaşarak yola çıktıkları ve belirledikleri yol haritalarını biz de planlama yapmak suretiyle, İl Başkanlarımız olmak üzere seçim koordinasyon merkezlerindeki arkadaşlarımızın bizi yönlendirmeleri neticesinde koordineli hareket edeceğiz.Buradaki mesele Hamit Tuna’nın Büyükşehir Belediye Başkanı olması meselesi değildir.Buradaki mesele Mersin meselesidir.Genel Başkanımız bizi çağırdılar ve bu sorumluluğu verdiler. Biz görev adamıyız.24 yıldır aktif siyasetimizde, parti teşkilatımız bize nerede duracaksınız dediyse biz orada durduk.Koltuk sevdalısı değilim. Bir tek derdim var gönüllerde makam sahibi olmaktır.Allah’a şükürler olsun ki dünden bugüne kadar izlediğimiz siyasetimizde hangi siyasi partiye mensup olursa olsun herkese eşit hizmet verdik ve adaleti hep tesis etmeye çalıştık.Bu millet için yüreği akan herkes bizim canımız, ciğerimizdir.Biz ülkemizi, bayrağımızı, milletimizin manevi ve tarihi değerlerini, mili kültürünü seviyoruz.Gelenekten geleceğe bütün değerlerimizi taşımak suretiyle muasır medeniyet seviyesinin üzerinde ülke olma hedefimiz her zaman daim olmuştur.Bu belediyecilikte de aynı şekildedir.Milletimizin içerisinde olarak ve  üreterek 15 yıl Toroslarımızı yönettik.Şimdi de bu bilgi birikimimizle Mersin coğrafyasına hizmet etmek istiyoruz. İnşallah yerel yönetimlerin var olan yetkilerini, genel idarenin yetkileri ile entegre ederek, Mersinimize en güzel hizmeti sunacağız. Buna da buradan söz veriyorum” dedi.






































Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79