Başkan Turgut, AK Parti’yi Ziyaret Etti

Başkan Turgut, AK Parti’yi Ziyaret Etti

Başkan Turgut, AK Parti’yi Ziyaret Etti

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, AK Parti İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Çetin ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulunarak, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Silifke’nin ortak akılla yönetilmesine, ilçenin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek yeni yatırım ve hizmetler kazanmasına yönelik çalışmalar gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, göreve yeni getirilen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve yönetimini parti binasında ziyaret etti. Başkan Turgut’a Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Savar, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Belediye Meclis Üyeleri Kemal Karakaya, Mevci Arslan ve Osman Şen’de eşlik etti.

Başkan Mustafa Turgut, belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verirken, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin’de, üzerlerine düşen bir görev olduğunda Silifke için her zaman ellerini taşın altına koyacaklarını ifade etti.

BAŞKAN TURGUT, “ORTAK PAYDAMIZ İLÇEMİZE HİZMET ETMEK”

Ortak paydanın Silifke’ye hizmet etmek olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Turgut, “Silifke Belediyesi olarak halkımıza ve yaşadığımız yöreye hizmet etmek en önemli gayemizdir. İlçemizde yıllardır kaybolan değerlerimizi, zenginliklerimizi ve canlılığımızı yeniden günışığına çıkarıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bir çok projelerimiz var. Bir kısmı da gerçekleşme aşamasında…  Bunları hayata geçirdiğimiz takdirde, insanları mutlu, esnafları mutlu, sosyal yaşantısı modern ve gelişmiş bir kent meydana getireceğiz.

Bugüne kadar yapılmasında geç kalınmış birçok proje ve çalışmalar var. Silifke’nin bir köy görünümünden çıkıp, şehir kimliğini kazanması gerekiyor. Biz yöneticilerin birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, halkına ve memleketine hizmet getirmesi, hepimiz için çok önemli. Hepimizin bir vefa borcu var. Bunun için burada yaşayan insanlarımızın daha fazla zaman kaybetmesine ve ilçemizin hizmetlerden yoksun kalmasına izin vermeyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, şehrimizi modern bir kimliğe kavuşturmanın yollarını arayacağız. Bu hususta yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımıza ve başkan Mustafa Çetin kardeşimize başarılar diliyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

ÇETİN, ‘SÖZ KONUSU SİLİFKE’YSE GERİSİ TEFERRUATTIR’

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve beraberinde ki yardımcılarına ziyaretinden dolayı teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin, ‘Başkanımız partimizi ziyaret ederek, şahsıma ve ekibime başarılar diledi. Göstermiş olduğu nezaketten dolayı kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.

AK Parti İlçe yönetimi olarak bizlerde ilçemize ve halkımıza en iyi hizmeti getirmek için gayret gösteriyoruz. Bu hizmeti kim getirecekse elbette ki destekçisi olacağız. Bizlerde katkı sunacağız.

Söz konusu Silifke’dir ve burada yaşayan halkımızdır. Esas olan Silifke’de hizmet yapılacaksa, burada doğrudan herkesin katkısı desteği olmalıdır. Bizler üzerimize düşen bir görevde bu katkıyı ve desteği her zaman sağlamaya hazırız. Ben başkanımıza yapacağı hizmetlerde başarılar diliyorum. Silifke’miz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36