Başkan Turgut, genç başkanlarla buluştu

Başkan Turgut, genç başkanlarla buluştu

Başkan Turgut, genç başkanlarla buluştu

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen 'Gençler Kentlere Hazır' konulu toplantıya katılarak, genç başkanlarla fikir alış verişinde bulundu.

 
 

Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ‘Gençler Kentlere Hazır’ programı kapsamında Mersin İlçeleri Gençlik Kolları Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verip deneyimlerini aktardı.

Genç Başkanlarla sohbet ederek tecrübelerini anlatan Başkan Turgut, kendi hayatından ve öğrencilik yıllarından bahsederek, yerel seçimlerde gençlerin temsiliyetine ilişkin soruları yanıtladı.

 

TEK DERDİMİZ DAHA İYİ BİR SİLİFKE BIRAKMAK

 

Kente hizmet etmenin her şeyden önce geldiğini ve önemli olduğunu ifade eden Turgut, ‘Çocuklarımıza, gelecek nesillerimize daha iyi bir gelecek bırakmak için çalışıyoruz. Büyük bir yoğunluk içerisinde çocuklarımızı ihmal ediyor, ailemizi, eşimizi, büyüklerimizi ve arkadaşlarımızı ihmal ediyoruz. Tek bir derdimiz var; daha iyi bir Silifke bırakmak. Kentimizin 88 mahallesi var ve bu hizmetlerimizi yaparken mahallelerimizde vatandaşlarımızın nabzını yoklayan, ihtiyaçlardan, eksikliklerden en iyi şekilde haberdar olmamızı sağlayan muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Bir taraftan kentsel dönüşüm projelerimizi diğer taraftan sosyal hizmetlerimizi ve belediyemizin rutin çalışmalarını sürdürmekteyiz. İnşallah bundan sonraki görev sürecimizde de çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz’ dedi. Konuşmasının ardından soruları da yanıtlayan Başkan Turgut, ilçe başkanlarının fikir ve önerilerini dinledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79