BAŞKAN TURGUT’TAN AÇIKLAMA

BAŞKAN TURGUT’TAN AÇIKLAMA

BAŞKAN TURGUT’TAN  AÇIKLAMA

 

 

 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından başkanlık seçimini kaybeden eski Başkan Mustafa Turgut sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

 HABER: ATİKE CEYLAN

Başkan Turgut açıklamasında: “Sevgili Silifkeliler Kıymetli Hemşehrilerim. Seçim sürecinde, başta gittiğimiz her yerde bizi bağrına basan hemşehrilerimiz olmak üzere, gece gündüz demeden bizimle Silifke’yi karış karış dolaşan yol arkadaşlarıma, Silifke’ye dair hayallerimizi, umutlarımızı halkımıza anlatmak için kapı kapı dolaşan gönüllülerimize, hangi partiden olursa olsun mücadelemize omuz verenlere, kısacası Silifke’nin kaderini değiştirmek için yüreğini, emeğini ortaya koyan herkese binlerce kez teşekkür ediyorum.

Bu süreçte inanılmaz bir mücadele verdik. Her şeye rağmen temiz siyaset anlayışımızdan ödün vermedik. Dik durduk, sevgiyi ve hoşgörüyü dilimizden eksik etmedik. Silifke’yi geleceğe taşıma gayesi ile gerçekleştirdiğimiz projeler ile çocuklarımızın büyüyeceği Silifke’ye imzamızı attık. 5 yıl boyunca bizi bağrına basan, yanımızda olan, karşımızda duran tüm Silifkelilere gönülden teşekkür ediyorum”.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36