Bünyamin Uçar, A. Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı

Bünyamin Uçar, A. Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı

Bünyamin Uçar, A. Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı

  

 CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, ilçe başkanlığından istifa etmesinin ardından CHP Silifke Belediye Başkanlığına Aday Adayı olduğunu bugün yaptığı resmi açıklama ile kamuoyuna ve partililere duyurdu.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

Resmi adaylık dosyasını İlçe Başkan Vekili Ali Arıcan’a teslim eden Aday adayı Uçar, memleket ve kendisi için hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

 

Ardından Adaylık açıklama töreninde partilileri kendisi ve adaylığı hakkında bilgi verdi.

 

Aday adaylı açıklaması öncesinde CHP ‘nin Silifke Belediye Başkanlığı için adaylık yarışında toplamda 4 aday adayı olduklarını belirterek, toplu fotoğraf verildi. Kendi aralarında zaman zaman düşünce farklılıkları nedeniyle ayrı düştüklerini belirten aday adayları mevcut Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Çağatay Akyürek ve Bünyamin Uçar,  söz konusu parti ve memleket meselesi olduğunda kimsenin aralarına giremeyeceği mesajını verdiler.

 Yoğun işyerinden dolayı aday tanıtım toplantısında bulunamayan Av. Ayşe Doğan ise birliktelik mesajı ile yanlarında olduğunu vurguladı.

 Aday adayı Uçar  yaptığı açıklamasında, “Bizlere ve torunlarımıza Cumhuriyet'i ilan eden Cumhuriyetimizin 95.yılını kutlayacağımız bu günlerde Ulu Önder, tek lider, tek baş komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve başta İsmet İnönü olmak üzere bütün silah arkadaşlarını anmadan sözlerime başlayamam. Onlara şükran borçluyuz. 1993 yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu, halkın partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye oldum.  25 yıldır siyasi hayatın içerisindeyim ve ilk günden bu yana çizgimden ve duruşumdan asla taviz vermedim. 5 yıl CHP Silifke gençlik kolları başkanlığı, 5 yıl CHP Silifke ilçe yöneticiliği, 1 dönem CHP Silifke belediye meclis üyeliği, 1 dönem CHP Mersin il sekreterliği ve yöneticiliği, 2 dönem CHP kurultay delegeliği yaptım. 4 yıldır yürütmekte olduğum CHP Silifke ilçe başkanlığı görevimden, Belediye Başkan Aday Adayı olmam nedeniyle istifa ettim. Benle beraber 4 tane aday adayı arkadaşımız var. Hangimiz seçilirse seçilsin bu görevi layıkıyla yapacağız.  Bu görev verildiği takdirde bugün nasıl Bünyamin Uçar için buradaysanız, o gün geldiğinde de o Genel Merkezi'mizin belirlediği aday için de gelip çalışacaksınız ve çalışacağız. Unutmayın ki,  maaşımız artabilir, düşebilir, mazot, gübre fiyatlar artabilir, düşebilir, benzer olumsuzlukları yaşayabiliriz. Ama yaşadığımız toprakları tekrar getiremeyiz. Bu ülkenin bağımsızlığı tehdit altındaysa ne açlığın önemi vardır ne de tokluğun. Bu nedenle biz birliğimizi bozamayız. Aday adayı arkadaşlarımda yanımda ve bizden kim aday olursa partimizin ve adayın yanında adaymış gibi çalışacağız.

Beni destekleyen ve bu soğukta kalkarak gelen sevenlerime, büyüklerime, partili dostlarıma ve bütün partili arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Varlığınız bana güç veriyor güven veriyor” dedi.

Konuşmanın ardından Gülnar Belediye Başkanı olarak Aday Gösterilen Mehmet Kale ve Aday adayları yeniden toplu fotoğraf çektirerek, birliktelik mesajını yineledi.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36