Cafer Selvi, aday adaylık başvurusunu yaptı

Eğitimci Cafer Selvi, AK Parti'den Silifke Belediye Başkan aday adaylığı müracaatını yaptı.

Cafer Selvi, aday adaylık başvurusunu yaptı

Selvi'nin aday adaylık dosyasını kabul eden AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, çıktığı bu yolda Selvi'ye başarı dilediğini söyledi.

Selvi, bir Silifke sevdalısı olarak Silifke'ye hak ettiği değeri kazandırmak için AK Parti'den Silifke Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu kaydetti.

Partisinin kendisini bu göreve layık görüp aday göstermesi halinde ilçe teşkilatı ve halkın da desteğiyle belediye başkanlığını kazanıp Silifke'yi AK Belediyecilikle buluşturacağını ifade eden Selvi, Silifke'nin önemli konumuna, tarihi mekanları, doğası, turizmi, tarımı ve sanayisiyle büyük bir zenginliğe sahip olmasına karşın bu güne kadar yeterli hizmeti alamadığını iddia edip, iktidarın da gücüyle gerekli hizmetlerin ilçeye yapılacağını söyledi.

Silifke için birçok projelerinin bulunduğunu vurgulayan Selvi, aday olması halinde bu projelerini halka anlatıp, onların tam desteğini alacağına inancının tam olduğunu vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36