Çetin, “Aday adayı olmam, Aday ol denilirse görevi üstlenirim”

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar’a gündeme özel açıklamalarda bulundu.

Çetin, “Aday adayı olmam, Aday ol denilirse görevi üstlenirim”

Atike Ceylan Kaçar’ın Silifke Kamuoyunda sık sık dile getirilen ve merak konusu haline gelen AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Çetin’in Silifke Belediye Başkanlığı için aday Adaya olup olmayacağı sorusuna cevap veren Başkan Çetin, “Ben kurulduğu günden bu yana partimin hizmetinde ve sayın Cumhurbaşkanımızın emrindeyim. Şuan an için ben aday adayı olmayı düşünmüyorum. Ayrıca konuya ilişkin geçtiğimiz günlerde genel merkez yöneticilerimiz Anamur’da ilçe başkanlarını topladı.

Toplantısı da bu konu masaya yatırıldı. Genel Merkez yetkililerimiz, ‘ bizim ilçe başkanlarımızın hepsi birbirinden değerlidir. Aranızda aday adayı olacak birileri varsa bize iletsin çünkü partimizin ilçe başkanlarının aday adayı olmasını istemiyoruz’ dendi. Gerçeğe bakacak olursak ebetteki herkes ister iktidar partisinden aday adayı olmayı. Ben partimin kurucusuyum ve partimi ilk günden bu yana çıkarsızca savundum ve yanında oldum. Genel Başkanım ve Sayın Cumhurbaşkanım ve genel merkezimiz bana ‘Sen aday olacaksın’ diyerek bir görev verilirse  iste o zaman çıkarım ve ben adayım derim. Ama şuan Aday adayı olma gibi bir düşüncem yok” diyerek kamuoyunu aydınlattı.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36