CHP Milletvekili Antmen, Silifke’yi ziyaret etti

CHP Milletvekili Antmen, Silifke’yi ziyaret etti

CHP Milletvekili Antmen, Silifke’yi ziyaret etti

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Av. Alpay Antmen, CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Milletvekili Antmen’in ziyaretinde, İlçe Başkanı Cemil Sungur, Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, Kadın Kolları Başkanı Şerife Yörükçü, Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Genç ile partililer hazır bulundu.

 

‘ÜLKE OLARAK ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUZ,

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLMALIYIZ’

 

CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur’dan parti çalışmaları, ilçenin sorun ve sıkıntıları hakkında bilgiler alan Antmen, yaklaşan yerel seçimlerde CHP’nin Silifke’de yeniden kazanması için birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, belediye seçimlerinin kazanılması gerektiğini belirtti. CHP Mersin Milletvekili Av. Alpay Antmen, "Hepimizin arzusu, ülkemizin her yerinde mutluluk, barış ve iş olması. Silifke’de Cumhuriyet Halk Partili ve sosyal demokrat bir belediyede olmak bizler için onur vericidir. Partililerimizin ve Silifke halkımızın takdiriyle Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’un burada yeniden aday gösterilmesi ve yeniden kazanması için herkesin elini taşın altına koyması gerekmektedir. İnşallah diğer aday adayı arkadaşlarımızın da katkısı, birliği ve beraberliğiyle el ele vererek Silifke’yi CHP’nin kalesi haline getireceğiz. Ama ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Gerçekten de her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Daha fazla barış diyoruz, daha fazla özgürlük ve demokrasi diyoruz.” dedi.

Partililerin taleplerini, sıkıntılarını dinleyerek tek tek not aldıran Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Emekliler Derneği Silifke Şubesi yönetimini ve Esnaf Odası Başkanı Uçal Mavili’yi ziyaret ederek, şunları ifade etti.

'Önce Türkiye' anlayışıyla halkın mutluluğu, refahı ve huzuru için en iyi şekilde çalışacağız. Türkiye’nin kurucu partisi olan CHP’nin her milletvekili daha önce olduğu gibi büyük bir sorumluluk bilinciyle görev yapmaktadır. Daha yaşanabilir bir Silifke ve Türkiye için canla başla, gece-gündüz demeden, milletvekillerimizle, il ve ilçe örgütlerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte çalışacağız" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36