CHP Silifke görev dağılımı yaptı

CHP Silifke görev dağılımı yaptı

CHP Silifke görev dağılımı yaptı

 12 Kasım Pazar günü yapılan CHP Silifke İlçe Kongresinde başkanlığa Bünyamin Uçar’ın seçilmesinin ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek, görev dağılımını yaptı.

Olağan Kongre’de bir kez daha CHP İlçe Başkanlığı görevine seçilen Bünyamin Uçar’ın yeni ekibi ve görev dağılımı belli oldu.

Yeni yönetim kurulu şu şekilde;

İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, İlçe Sekreteri Yalçın Menteş, Sayman Gökhan Arslan, Eğitim Sekreteri İlknur Katı, Bilişim Sorumlusu Yunus Bulut, Muhtarlar ve Tarım İşleri Başkan Yardımcısı Cengiz Deveci, Eylem-Etkinlik-Basın İşleri Başkan Yardımcısı Ersin Servi, Sosyal Projeler Başkan Yardımcısı Yasemin Demirtaş, Hukuk işleri Başkan Yardımcısı Nazif Ali Arıcan, STK-Meslek Odaları-Çevre Örgütleri Başkan Yardımcısı İbrahim Fırtına, Yönetim Kurulu Üyeliklerinde ise Cemil Sungur, Erden Doğruöz, Salim Uyanık, Aynur Sapmaz, Gülay Pembe, Ülker Zil, Hamit Gönül yer aldı.

“SİLİFKEMİZE VE HALKIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Başkan Bünyamin Uçar, yönetim kurulu toplantısında yaptığı konuşmasında bu değişimlerin ve kongrelerin bir bayrak yarışı olduğunu, partinin kişilerle değil kendi kimliği ile kalıcı olduğuna vurgu yaparak, “İsimler gelir geçer. Asıl olan partinin kendi kimliğidir. Bu anlamda, kişi değişimlerini önemsemeden, partililerimizin, partisine sahip çıkarak birlik ve beraberlik içinde el ele partiyi yaşatmalı ve büyütmeliyiz. Böyle davranarak, partimizi iktidara taşımalıyız. Bu anlayışı yönetimimden ve tüm partili dostlarımızdan bekliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu bayrağını ve başarısını, daha ileriye hep birlikte taşıyacağız.

Yeni yönetim kurulu olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeli, hiç bir kimseyi öteleştirmeden, tüm partililerimize eşit davranış içinde olmalıyız. CHP Silifke İlçe Örgütü, Mersin ve Türkiye’nin örnek ilçe örgütlerinden biri olmuştur. Bu durumun ağırlığını hissederek çalışmalıyız. Cumhuriyetimizin, barışın, kardeşliğin ve hoşgörünün merkezini oluşturan bu güzide İlçemizde yaşayan tüm partili üyelerimizi ve Cumhuriyet ve Atatürk sevdalılarını en içten duygularımızla selamlayarak, görevimize başlıyoruz. Tüm Silifke halkımıza hayırlı olsun. Başarılar diliyorum.''

İlçe Başkanı Bünyamin Uçar’ın başkanlığında toplanan yeni yönetim kurulu, önce tanıştı daha sonra gündemindeki konuları görüşerek karara bağladı. Yapılan bu ilk toplantıda görev dağılımını da gerçekleştiren yeni Yönetim Kurulu, birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin yanı sıra prensiplerini de belirleyerek toplantıyı sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79