CHP Silifke İlçe Başkanı Cemil Sungur’dan açıklama

CHP Silifke İlçe Başkanı Cemil Sungur’dan açıklama

CHP Silifke İlçe Başkanı Cemil Sungur’dan açıklama

 

 İlçe Başkanı Cemil Sungur yaptığı yazılı açıklamasında şunları kaydetti: “Öncelikle  İstanbul seçiminin  Ülkemize , İstanbul’umuza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim.Bir kez daha görülmüştür ki vatandaşlarımız baskıya dayatmaya ,zorlamaya ve hukuksuzluğa asla boyun eğmemektedir. Sayın Ekrem İmamoğlu genç olması  , çalışkan, dürüst ve kararlı tutumu ile  parti örgütümüz ile disiplinli ve planlı bir şekilde çalışması ile gasp edilen belediye başkanlığını yeniden kazanmıştır.Bu başarı  anasının ak sütü gibi helaldir ve tamamen haklıdır.Kendisini kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. İstanbul seçimi bir sonuç değildir, aksine ülkemizdeki yönetim ve siyaset anlayışında değişimin başlangıcıdır. Sayın Ekrem İmamoğlu  sevginin ,dürüstlüğün ,kucaklayıcılığın ,çalışkanlığın Ülkemizdeki en büyük karşılıklarından birisidir.Kullandığı dil sevgi dilidir kullandığı dil barış dilidir. Kendisine bir kez daha hayırlı olsun diyoruz.

Silifke  Belediye’sinde de son günlerde de gerçekten hiç hoş olmayan hakla, hukukla vicdanla ve adaletle bağdaşmayan atamalar, görevlendirmeler ve işten çıkarmalar söz konusudur. Bir çok  arkadaşımız  siyasal tercihlerinden dolayı cezalandırılıp  işten çıkartılmaktadır yada meslekleri ile bağdaşmayan görevlere atanarak  bezdirilip  baskı ve zorlama ile pes ettirilerek istifa etmeye zorlanmaktadırlar.

Onuru ve namusu ile çalışıp evine ekmek götürmekten başka hiçbir derdi olmayan bu arkadaşlarımızın işleriyle ekmekleriyle terbiye edilip işten çıkartılmaları yada istifaya zorlanmaları kabul edilebilecek şeyler değildir. Yasal ve hukuki hakları sonuna kadar aranacaktır. Arkadaşlarımızın sonuna kadar yanlarındayız.Hepsinin yaşadıkları duyguları içimizde hissediyoruz. Asla yalnız bırakmayız .Bir ekmeğimiz varsa bölüşür yeriz.Bundan kesinlikle emin olsunlar.Bu konuda sayın Belediye yetkililerini daha duyarlı olmaya ve birazcık vicdanları varsa insanların ekmekleri ve aşı ile uğraşmamaya davet ediyorum.Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Birbirimizin yüzüne bakacağız. Birbirimizle oturup konuşabilme ihtimal ve imkanlarını ortadan kaldırmayalım.İnsanların ekmekleri ile oynamayalım.Farklı bir şekilde değerlendirip Büyükşehir Belediyesi ve onun kuruluşları da  aynı anlayışı benimser ve intikam ve hesap sorma zihniyeti ile hareket edecek olursa burada bir sürü insan ekmeğinden olur ve işsiz kalır.Ama CHP ‘sinde insanların ekmekleri ile oynama gibi anlayış ve intikamla siyaset yapmak gibi bir düşünce asla söz konusu değildir. Büyükşehir belediye başkanımız sayın Vahap Seçer’in en benimsediği anlayış “işini en iyi şekilde yapmaktır”işini iyi yapan hiçbir çalışan ile derdimiz yoktur.Bizim tek derdimiz daha çok hizmet ve daha çok insana iş anlayışıdır.Dürüst çalışıp militan particilik yapmadıktan sonra hiç kimsenin işiyle aşıyla sorunumuz yoktur ve olmayacaktır da. Bu herkes tarafından da böyle bilinmelidir.

Artık siyaset yapan insanların ve siyaset kurumlarının en önemli gündemi ülkemizin gerçek  sorunlarına çözüm üretmek olmalıdır. CHP’nin  gündemide bundan sonra ülkemizdeki işsizlik ,ekonomi, eğitim sistemi ve adaletsizlik  gibi gerçek sorunlara çözüm üretmek olacaktır. Artık ülkemizde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak bu net bir şekilde görülmüştür. Nefret ve kavga ortamı ortadan kalkacaktır,barış ve sevgi dili hakim olacaktır. Birleştiricilik ve kapsayıcılık hakim olacak, baskı , dayatma ve ayrıştırma  olmayacaktır. Demokrasi ve özgürlük en üst standartlarda olacak, insanlar düşüncelerini rahatlıkla korkmadan söyleyebilecektir. Bunun önünde kimse duramaz.Bu anlayış değişiklikleri adına ülkemizde çok önemli gelişmeler yaşayacağımızdan kesinlikle eminim.Ayrıştırma yok, ötekileştirme yok ,barış ve kardeşlik var, ülkemizin işsizlik gibi, ekonomi gibi, adaletsizlik gibi,eğitim sistemi gibi  gerçek sorunlarına eğilmek ve bu sorunlara çözüm üretmek var.CHP’nin  tek  gündemi bundan sonra ülkemizdeki bu sorunlara çözüm üretmek olacaktır.

 Partimiz İstanbul seçimleri ile pekiştirilen birlik ,beraberlik, sevgi ve barışa dayalı bu anlayışını önümüzdeki süreçte  tüm Türkiye yayacaktır. Hedef tüm Türkiye’dir.Başarısız olduğumuz yerlerde neden başarısız olduğumuzun  nedenlerini ve sonuçlarını  belirleyip bu nedenlere göre göre çalışmalar yapacaktır.CHP’si bundan sonra başarılı olmak zorundadır.Başka hiçbir alternatif yoktur.

Tekrar ediyorum İstanbul seçimleri Ülkemize hayırlı uğurlu olsun.Önümüzdeki süreçte tüm Türkiye’de her şeyin çok daha güzel olmasını diler verdikleri emekten, yaptıkları çalışmalardan dolayı tüm partililerimizi   kutlar hepimize  bundan sonraki çalışmalarımızda başarılar dilerim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79