CHP’li gençlerden ayakkabı yardımı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke Gençlik Kolları, ihtiyaç sahibi 200 öğrenciye ayakkabı yardımında bulundu. Gençlerin sosyal sorumluluk projesi kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşları tarafından büyük ilgi gördü.

CHP’li gençlerden ayakkabı yardımı

2016 yılı için yaptırdığı masa takvimlerini kapı kapı dolaşarak satan ve elde ettiği gelirle, toplamda 35 mahallede 200 ihtiyaç sahibi öğrencinin yüzünü güldüren CHP Silifke Gençlik Kolları, sosyal sorumluluk projelerinden birini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Özellikle kırsal bölgelerde ve zor koşullar içerisinde yaşayan ailelerin çocuklarına bu yardımı sağlayan CHP’li gençler, ev ev ziyaret ederek çocuklara ayakkabılarını yerinde teslim ettiler.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan CHP Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Arslan, “Soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına eğitim için harcadığı çabaya bir destekte biz vermek istedik. Onların okuyup eğitimli birer yurttaş olabilmesi için yapmamız gereken daha çok iş var. Biz CHP Gençlik Kolları olarak sosyal sorumluluk projelerimizin ilkini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Sırasıyla bu projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Amacımız kamuoyunda yardımlaşmayı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımda bulunmayı teşvik etmek. Bu vesile ile 200 ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yarıyıl tatili sonra hediye olarak bu ayakkabılarımızı ev ev ziyaret ederek teslim ettik. Öğrencilerimizin ayakkabıları aldığında ki mutluluğu bu yorucu süreci bizlere unutturdu.

Bu ziyaretlerimiz esnasında gördük ki 2016 yılında hala evinin çatısı olmayan, baraka da yaşayan aileler ve gündelik işlerde çalışarak 3 çocuğunu okutup bir çocuğuna da askerde bakmaya çalışan annelerimiz ve ailelerimiz var.

Biz gençler olarak bu ailelerimizi de annelerimizi de tespit ederek, gerekirse hane hane bu evlerin tamir ve bakımını da yapacağız. Tabi bu çalışmalarımıza duyarlı vatandaşlarımızın da katkı sunmasını ve destek olmasını istiyoruz. İnsanoğlunun nasıl bir kademe daha lüks yaşayabilirim diye mücadele ettiği hayatta bu mütevazı insanların sorunlarını paylaşıp gidermek sadece bizlerin değil toplum olarak hepimizin görevi. Daha adil daha hakça bir düzen için herkesin artık elini değil gövdesini taşın altına koymasını istiyoruz. Söyleyecek çok sözümüz ve gerçekleştirilecek çok projelerimiz var. Ben bu projemizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve bizlere maddi manevi destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36