CHP’li Uçar, “Bırakın artık Silifke’nin önünü kesmeyi”

CHP’li Uçar, “Bırakın artık Silifke’nin önünü kesmeyi”

CHP’li Uçar, “Bırakın artık Silifke’nin önünü kesmeyi”

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, MHP ve AKP’nin ilçe başkanlarının Mersin ilinde yayınlanan yerel bir gazetede 4. köprüyle ilgili yaptıkları açıklamaları sert dille eleştirdi.

CHP’li Uçar, “İlçemizin geleceğini siyasi görüş farklılığınıza alet etmeyin. Silifke’ye kazandırılan her bir hizmeti kim yaparsa yapsın herkesin sahiplenmesi ve desteklemesi gerekir. Bırakın artık Silifke’nin önünü kesmeyi” dedi.

 
“MHP Silifke İlçe Başkanı Osman Oğuz’un, yapımı devam eden 4’üncü köprü için yerinin çok yanlış olduğunu ve en kısa sürede bu yanlıştan dönülmesinin Silifke’ye yararı olduğunu düşündüğünü, AKP Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin’in ise köprünün bitiminde gösterişten yana bir farkının olmayacağını ve sadece görüntüsüyle ilgi çekip, ilçenin kalkınması adına hiçbir yarar sağlamayacağını “ açıklamalarını yersiz ve bir o kadarda mantıksız bulduğunu belirten CHP ilçe Başkanı Bünyamin Uçar, “MHP ve AKP’nin İlçe Başkanlarının kendileri de açılışa katılmış, sanki hizmetleri kendileri yapıyormuş gibi şov yapmışlardır. MHP yukarıda olduğu gibi aşağıda da AKP’nin elinden tutmuş gidiyor” dedi.

 

AKP ve MHP’nin İlçe başkanlarının Silifke’ye kazandırılan hizmetlerin önünü kestiğini, kamuoyunun kendilerine büyük tepki göstermekte olduğunu belirten Uçar, “Merak ediyoruz malum siyasi partinin ilçe başkanları neden Silifke’de düşüncelerini, açıklamalarını dile getiremiyorlar da Mersin’de yayınlanan bir gazetede bu fikirlerini söylüyorlar. Silifke’de basın mı yok, gazetecimi yok. Hepsi var. Belki de belli bir ücret karşılığı bu haberleri yaptırıp, kamuoyunu yanıltmaya çalışıyorlar” dedi.

 

“SORUYORUZ MHP İLÇE BAŞKANINA 15 YILDA SİZ NE YAPTINIZ”

Silifke’de Göksu Nehri üzerinde yapımı süren 4. köprünün yapılmadan önce kamuoyunun, sivil toplum örgütlerinin, belediye meclis üyelerinin bilgilendirildiğini, bu çalışmalardan sonra 4. köprünün yapımına başlandığını açıklayan Uçar, “15 yıldır Silifke’nin önünü kesen, hiçbir yatırım ve hiçbir hizmet yapmayan MHP’nin ilçe başkanı bugün çıkmış 4. köprünün yeri uygun değil diyor. Bunu derken de hiç yüzü kızarmıyor. 15 yıl MHP’li belediye başkanınız burayı yönetti. Soruyoruz ne yaptı Silifke’ye cevap yok. Tutmuş AKP İlçe başkanının elinden o kapı bu kapı Mersin’lerde açıklama yapıyorlar. Lütfen siyasi çıkarlarınızı ve emellerinizi 4. köprüye alet etmeyin” diye konuştu.

 “SORUYORUZ AKP İLÇE BAŞKANINA SİZ NE YAPTINIZ”

Soruyoruz AKP’li İlçe Başkanına. 15 yıldır iktidardasınız siz ne yaptınız Silifke’ye. Bir Büyükşehir yasası getirdiniz köyleri küçülttünüz, muhtarların belini büktünüz. Kayraktepe Barajını tozlu raflardan indirdik dediniz hiç ses seda yok. Barajı yapanların bile çoğu emekli oldu, birçoğu da vefat etti. Eski Devlet Hastanesi dediniz hiç ses seda yok. Tüneller dediniz yıllardır çalışmalar devam ediyor. Karayolları ve otoban dediniz yine kandırdınız. Havaalanı dediniz Tarsus’a verdiniz. İl yapacağız dediniz başka ilçelere verdiniz. Bindiniz vergilerle, algılarla çiftçilerin üzerine köylerimizi mahvettiniz. Siz bırakın 4. köprüyü giden şehitlerimizin hesabını verin. Siz bırakın Silifke ile uğraşmayı terörü nasıl bitiririz buna cevap verin. Siz bırakın siyaset yapmayı köylüyü, çiftçiyi nasıl kalkındırırız buna cevap verin” dedi.

“SİLİFKE’NİN ÖNÜNÜ KİMSENİN KESMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

“Hiç kimse kusura bakmasın. Silifke’ye yapılacak hizmetlerin önünü daha fazla kimsenin kesmesine izin vermeyeceğiz. Çekin siyasi emellerinizi ilçemizin üzerinden. Artık bu Silifke halkını kandırmaya bir son verin. CHP’li belediyenin maddi imkânları çerçevesinde 2 buçuk yıl içerisinde yaptığı hizmetler ortada. Hiç asfalt yüzü görmeyen kırsal mahallelerin yolları asfaltlandı. Şehir merkezinde yıllardır asfaltı olmayan mahalle yollarımız asfaltlandı. İhtiyaç duyulan her mahalleye parklar, sosyal alanlar yapıldı. Nikâh Salonları, Kültür binaları, sosyal ve kültürel çalışmalar şehrimizi tanıttı. Bisiklet Yolu Projeleri, 4. Köprü, Mesire alanları, İnsanlarımızın oturup dinlenebileceği temiz ve modern bir Göksu Parkı, futbolda şampiyonluklar, halk oyunlarında birincilikler, stadyuma ek tribünler ve daha aklımıza gelebilecek birçok alanda hizmetler kazandırdık.

Bütün kamuoyunun bilmesini isteriz ki, Silifke’ye yapılan her hizmetin önünü kim keserse kessin, halkımıza bir bir açıklamaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Kimse karalama kampanyalarla, oyunlarla siyaset yapmaya çalışmasın” dedi.

  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mhp 7 yıl önce

bak mersinde sıçtığınız yerleri mhp temiliyor dangalak

Avatar
c h p 7 yıl önce

lan teneke çakal neyin hesabını yapıyon

banner36

banner79