Cumhur İttifakı Adayı Aktan Memur-Sen Üyeleri ile bir araya geldi

Cumhur İttifakı Adayı Aktan Memur-Sen Üyeleri ile bir araya geldi

Cumhur İttifakı Adayı Aktan Memur-Sen Üyeleri ile bir araya geldi

 

 

Cumhur İttifakı MHP Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan , MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Silifke İlçe Başkan Yardımcısı Ali Kalın, Belediye Meclis Üyesi Adayları Rahmi İlik ve Enes Buğra Genç , Memur-Sen'e bağlı sendika temsilcileri ve üyeleri ile bir araya geldiler.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

Toplantının açılış konuşmasında, Memur-Sen Silifke Temsilcisi Adem Koştur; “Bu ülkede devlet ve millet düşmanlarıyla el ele vermekten çekinmeyenler şimdi ellerini ovuşturup bekliyorlar. Neyi bekliyorlar? Yerel seçimlerde istedikleri sonuçları alırlarsa bu ülkede yeni bir tartışma başlatacaklar. Bu ülkede yeni hükümet sistemi tartışılacak, bu ülkede sayın Cumhurbaşkanımızın makamı tartışılacak, bu ülkede yeniden erken genel seçim tartışılacak. İşte sağduyu sahibi her memleket evladının meseleye bu yönden bakmasını ve üzerine düşen sorumluluğu da yerine getirmesini hatırlatmak istiyorum. İşte bu sebeple bugün Cumhur İttifakı MHP Silifke Belediye Başkan Adayımız Sn. Mücahit Aktan bizleri ziyaret ettiler. Kendilerine hoş geldiniz der, adaylığının kendisine, ailesine ve ülkesine hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

Açılış konuşmasının ardından MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay; “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli, 24 Haziran Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakını kurdular. Bizler 24 Haziran sürecinde Sayın Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın o makama gelmesi için gece gündüz çalıştık. Bugün yerelde bölgemiz itibariyle gelişim göstermek için Mersin’de Hamit Tuna, Silifke’de Mücahit Aktan başkanlarımız için AK Parti teşkilatları ile koordineli bir şekilde çalışmaktayız. Mersin’de sağ seçmeni bölmeye çalışıyorlar. Amaç diğer tarafı kazandırmak. Bizler rehavete kapılmadan mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizde hepinize ihtiyacımız var. “ dedi.

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin; “Sağda solda diyorlar ki AK Parti’nin adayı yok. Burada da tekrar söylemek istiyorum ki bizim adayımız vardır. Mersin’de Hamit Tuna, Silifke’de Mücahit Aktan bizim adayımızdır. AK Parti teşkilatları olarak onların yanında çalışmaktayız.” Dedi.

Cumhur İttifakı MHP Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan; “ Bizler Silifke’nin sorunlarını ve çözümlerini biliyoruz. Silifke’nin bir çok sorunun çözüm noktası Silifke Belediyesi değil. Örneğin kanalizasyon, alt yapı, su, elektrik sorunlarında arayacağız yer Silifke Belediyesi değil deniliyor ve böyle siyaset yapılıyor. Evet yetkili olmayabilir ama sorumluluktan kaçmakta doğru değil. Ben  bunlar benim yetkimde değil diyerek işin içinden çıkan bir belediye başkanı olmak istemiyorum. Bu sorunların hepsiyle ilgilenen bir başkan olmak istiyorum. Bunun için de sadece şahsıma ve meclis üyesi adaylarımıza değil, büyük şehir belediyesinde de Cumhur İttifakı adayı olan Hamit Tuna’ya desteklerinizi mutlaka bekliyorum. Mersinde Hamit Tuna, Silifke’de de ben başkan seçildiğimde, arkamıza iktidarın da gücünü alarak çözemeyeceğimiz hiçbir sorun olamaz. Her alanda kendini sorumlu hisseden bir belediye başkanı olmak istiyorum. Biz bu yola “Birlikte Başaracağız, Birlikte Yöneteceğiz” parolası ile çıktık. Sizlerin desteği ile kazanacağız, sizlerin fikir ve görüşlerine alarak ortak akılla yöneteceğiz, bundan hiçbir şüpheniz olmasın.” Dedi.

Toplantı karşılıklı soruların sorulduğu sohbet havasında sona erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36