Cumhur ittifakı adayı Aktan’a yoğun ilgi

Cumhur ittifakı adayı Aktan’a yoğun ilgi

Cumhur ittifakı adayı Aktan’a yoğun ilgi

 

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine az bir  süre kala çalışmalarına yoğun bir  tempoda devam eden Cumhur İttifakı MHP  Silifke  Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan, her gittiği yerde insanları samimiyeti ve sevgisiyle karşılaşıyor.

İktidarın gücü ve kendisinin belediyecilik deneyimi ile Silifke’nin hak ettiği hizmeti alması için çalışacağını her gittiği yerde vurgulayan Aday Aktan,  vatandaşlara takım arkadaşları olan Cumhur ittifakının Belediye Meclis üyeleri de  tanıtılıyor.

Gün içerisinde birden fazla mahalleyi ziyaret ederek, vatandaşlarla buluşan Başkan adayı Aktan, sadece kendi programları dahilinde değil vatandaşın özel davetlerine de katılıyor.

 Kendin dört bir yanını gezerek projelerini ve yapacaklarını anlatan ve vatandaşın sıcak ilgisiyle karşılanan Başkan adayı Aktan ; “Sizlerin önerilerini dinliyoruz ve önem veriyoruz. Sizin fikirleriniz kentimizde yapacağımız projelerimizi şekillendirecektir” dedi.

Kentimizi adım adım, karış karış gezdiklerini ve Silifke’nin sorunlarını çok iyi bildiklerini belirten Başkan adayı Aktan, “Sorun bilmekle çözülmez, soruna çareyi de gösterecek ve projelendireceksin ki çözüm için bir adım atılsın. Allaha şükür memleketin sorunlarını, deneyimlerimizden ve gözlemlediklerimizden çok iyi biliyoruz. Bütün bu sorunların çözümü için gece gündüz çalıştık ve projelendirdik. Belediyecilik yapmak için coğrafyayı iyi bilmek gerekir. Buraları biliyorum. Oturduğun yerden belediye başkanı olmaz. Çok gezen bir belediye başkanı olacağım.  Her gezdiğimde de bir proje üretmenin, nerede ne eksik var onu bulmanın telaşı içinde olacağım. Sizden hizmet için 31 Mart’ta destek bekliyoruz.  Cumhur İttifakının adayı olmam demek memleketimiz ilk kez iktidara yüzünü çevirmiş olacak demek. Hizmetlerin hızlıca yapılması ve bitirilebilmesi için hükümetin desteği çok önemli. Biliyorsunuz ki Belediyemizin kendi öz kaynakları ile hayallerimizi gerçekleştirmek mümkün olmuyor. Ama Cumhur ittifakının gücünü Silifke’ye hissettireceğiz. Bu nedenle oylarınızı Cumhur İttifakına istiyorum. Sadece Silifke’de başkan olmamın yetmediğini sizlerde biliyorsunuz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Hamit Tuna’nın da  başkan olarak seçilmesi gereklidir ki işte o zaman kimse Silifke’nin önünde Mersin’in önünde duramaz.  Gelin destek olun ve Silifkemiz tarihinde ilk kez iktidarla birleşsin. Hizmet görsün, ilerlesin, Büyük köy Silifke konumundan çıksın, gelecek vaat eden önü açık yatırıma aç Silifkemiz’i bölgenin parmakla gösterilen bir yeri haline getirelim” dedi.

Vatandaşların ise destek sözü verdikleri Aday Aktan, “Silifkemiz artık köy konumundan çıksın, 5 yıldır Silifke’ye gelmeyen dostlarımız  hala aynı duruyor bir kent hiç mi gelişmez diyerek isyan ediyorlar. Bir yanda elektrik kesintileri, bir yanda karanlık sokaklar,

 Bir yanda sokak köpekleri, daha neler neler. Biz sokağa çıktık mı kadını erkeği korkmadan özgürce korkusuz dolaşmak istiyoruz. İktidarın Silifke’ye el atmasını artık hak ettiği hizmeti vermesini istiyoruz” diyerek destek sözü verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36