Cumhur ittifakı adayları Silifke’de Muhtarlarla Buluştu

Cumhur ittifakı adayları Silifke’de Muhtarlarla Buluştu

Cumhur ittifakı adayları Silifke’de Muhtarlarla Buluştu

  

 

Cumhur ittifakının Mersin Büyükşehir adayı Hamit Tuna ve Silifke Adayı Mücahit Aktan, Silifke’de muhtarlarla kahvaltılı toplantıda buluştu. 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin istişarelerde bulunulan toplantı da birlik ve beka çağrısı yapıldı.

 
 HABER: ATİKE CEYLAN

Silifke Keklik Restaurant’ta  düzenlenen muhtarlarla toplantıya MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, AK Parti İl Başkan vekili Abdullah Kuz, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir, MHP ilçe başkanı Levent Nogay,  AK Parti  Silifke ilçe başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyeleri ile seçim komite üyeleri katıldı.

Toplantıda İlçe Başkanı Levent Nogay’ın açılış konuşması ile başladı.

Ardından MHP Mersin il Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli konuştu.

Başkan Gölgeli, “Bugün Türkiye, Misak-ı Milli Sınırlarındayız. Bugün birlik sağlamasak Silifke’nin Mersin’in bir önemi yok. Önce ülkem ve devletim sonra partim ve ben mantığını hiçbir zaman aklımızdan düşürmedik ve her zaman hatırlattık.  Bugün Cumhur ittifakının önemini çok iyi anlamamız gereklidir. Bizim başka gidecek ülkemiz yok, var deseler de kimse gitmez zaten. Kurtuluş savaşında nasıl canlarımızı verdiysek bu ülke için yine veririz ama ülkemizden vazgeçmeyiz.  O nedenle cumhur ittifakı farkını ve önemini anlayalım.

 Bunun altında başka bir sebep aramayalım, tek gayemiz milletimizin bekası. Türkiye cumhuriyetinde kardeşçe, barış içinde, huzurla yaşamak.  Bugün iki kıymetli adayımız sizlerin karşısında birisi her attığı adıma kefil olduğum değerli büyüğüm ağabeyim Mücahit Aktan, diğeri ise yoktan var ederek bir belediyecilik hizmeti veren ve hizmet etmekten başka hayali olmayan, özel yaşantısı ile örnek insan Hamit Tuna. Bir meydanına iki pehlivan çıkarttık. AK Parti, MHP’den diye ayrımımız gayrımız yok. Cumhur ittifakının adayları olarak çıktılar meydana. Bu nedenle adaylarımıza sizlerin desteği önemlidir. Memleketimiz için dik duracağız,   amacımız Mersin, Silifke değil ülkenin bekası için birlik olacağız” dedi.

 

 Cumhur ittifakının Silifke adayı Mücahit Aktan’da konuşmasında, Türkiye’de Cumhur ittifakının en güçlü belediye başkanı olacağını iddia eden Mücahit Aktan, 'Biz bu yola birlikte başaracağız sloganı ile yürüdük. Yani siz değerli muhtarlarımız olmazsa olmaz.   Ben 50 yaşındayım siyasetin her kademesinde bulundum. Belediyecilik deseniz  yine her alanında çalışmalar yaptım.  Ben memleketini çok seven insanlarını çok seven bir kardeşinizim. Ben yaptım oldu mantığı benim düşüncelerim arasında olamaz, çünkü biz mantığı ile yola çıktık. O şekilde yolumuza devam edeceğiz  Sizinle bizim ayrımız gayrımız yoktur.  Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Cumhur ittifakı ile bizleri birleştirdi. Beni de bu onurlu göreve layık gördüler. Sizlerinde desteği ile bu göreve layık olmaya çalışacağım. Bize diyorlar ki ‘Akkurt oldunuz’  biz  hizmete geldik bu nedenle enerjimizi düşürecek hiçbir şeye boyun eğmeyeceğiz.  Şimdiye kadar neden ayrı gayrı siyaset yaptık onu bile düşündür hale geldik. Birlikten güç doğan bir elin nesi var iki elin sesi var elimizi gücümüzü birleştirdik. Yerel seçimlerde Silifke’yi almak önemli elbet ama Mersin’i almadan Silifke’nin bir önemi yok. Ben bir gencimize istihdam sağlayamayacaksam ne yapayım başkanlığı, söz verdiklerimi yerine getiremeyeceksem ne yapayım başkanlığı.  Bugün sizlerin desteği ile Cumhur ittifakının en güçlü belediye başkanı olacağıma inanıyorum. Bu güçle Mersin’e gidip Hamit Başkanımızdan hizmet için destek isteyeceğim. Sizlerin vermiş olduğu oyun gücü ile genel merkezimize cumhur ittifakının başkanı olarak gideceğim. O zaman Silifke için Mersin için Türkiye için, siz bize güç verin hizmet edelim” dedi.

 

Cumhur ittifakının Mersin Büyükşehir adayı Hamit Tuna ise, kendisinin bir Yörük çocuğu ve hizmet adamı olduğunun altını çizerek,  “Ben kendimi sizlere tanıtırken Yörük çocuğu olduğumu söylemekten gurur duyuyorum, çünkü ben Yörük çocuğuyum. Herkes kendi dünya görüsü ile yaşar, bende MHP’ nin çatısı altında yıllarca memleket sevdası içinde oldum partimin emrinde oldum. Partim neyi işaret ettiyse emir saydım çalıştım. Bugün sadece partili olarak değil daha üstün bir görevle Cumhur ittifakının adayı olarak karşınıza çıktım. Toroslar belediyesinde kıt imkanlarla yaptığımız çalışmalar memleket sevgimizden hizmet aşkımızdandır.  Toroslar yaptıklarımız yapacaklarımız için küçük bir teminattır. Mersin için çok hayalimiz var, Mersin’imizi sadece Türkiye genelinde değil, dünya da parmakla gösterilen bir büyükşehir haline getireceğiz. Hizmete o kadar aç bir şehir ki yapılacak çok şey var. O nedenle birlikten güç doğdu ve biz bugün Cumhur ittifakı çatısı altında toplandık güçlendik. Hizmetin en güzelini yapabilmemiz için siz muhtarlarımızın bizler için değeri büyük ve desteğiniz oldukça önemli. Sizlerde seçilmişsiniz seçilerek hizmet yapmanın bu coşkuyu yüreğinizde taşımanın ve memleketimize hizmet etme sevdasını en iyi bilenlerdensiniz. Bu nedenle benim destek çağrıma cevap vereceğinizi biliyorum. Mersin’de hep birlikte bir bütün olup hizmeti yapma noktasında kollarımızdan birisi olan muhtarlarımızla çalışacağız. 31 Mart sonrası Mersin için yeniden güneş doğacak” dedi.

 Kahvaltı günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36