Dr. Dölek Aday adaylığını açıkladı

Dr. Dölek Aday adaylığını açıkladı

Dr. Dölek Aday adaylığını açıkladı

 

Doktor Fatih Dölek 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler için Silifke’den Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olduğunu düzenlediği yemekli basın toplantısında açıkladı.

 Silifke Bedir Restaurantta basılı ve görsel basın mensupları ile bir araya gelen Dr. Fatih Dölek, Resmi kayıt başvurularının henüz başlamamasına rağmen kendisinin sahaya indiğini ve çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü, sadece başkanlık için değil dava adamı olduğunu bu nedenle partisi ve milleti için gece gündüz çalışmaktan bıkmayacağını söyledi.

Aday Dr.Dölek, “Mesleğim doktorluk bunu herkes biliyor. Mesleğimin getirdiği insanlara yardımcı olma içgüdüsü beni halka daha çok hizmet etme yolunda ilerletti. Bu nedenle insanlara daha çok yardımcı olmak memleketime faydalı işler yaparak gelecek nesillere de  yaptığım hizmetleri miras bırakmak için yola çıktım. Güzel Silifke’min güzel insanları hizmetin en güzeline layıktır. Ben kendimi adaylık konusunda şanslı hissediyorum. Halkın yoğun ilgi ve talebiyle karşılaşmak beni onure ediyor. Partim beni aday gösterirse gece gündüz demeden halkıma hizmet için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Partimizin ortak adayı olursa da orada yine birlikte çalışırım” dedi.

Silifke’de kendisinin 30 bin oy alacağına inandığının altını çizen Aday Dölek, “Ben AK Parti haricinde MHP ve CHP ‘den en fazla oyu alabilecek aday olduğuma inanıyorum. Çalışmalarıma başladım. Adaymış gibi gece gündüz çalışıyorum. Aday adaylığı başvuruları başladığı an resmi başvurumu da yapacağım. Siz değerli basın mensupları beni bugünümde yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 Yemeğe katılan basın mensupları ise aday adaylığının hayırlı olması dileklerinde bulundular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36