Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar Oldu

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar Oldu

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar Oldu

 

Gülnar’da kesin olmayan sonuçlara  göre Cumhur İttifakının MHP Adayı Alpaslan Ünüvar Gülnar’ın yeni belediye başkanı seçildi.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Gülnar İlçe Belediye Başkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Alpaslan Ünüvar 8.760 oyla başkanlığı kazanırken CHP Adayı Mehmet Kale 7.840 oy alırken İyi Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Sarı 1.083 oy ve Saadet Partisi Gülnar Belediye başkan adayı Ercan Şahin 67 oy aldı.

Meclis üyeliğinde ise; Cumhur İttifakı 9.093 oy, CHP 6.568 oy ve İYİ Parti 1827 oy aldı.

 

Bu sonuçla belediye meclis üyeliği dağılımı ise; Cumhur ittifakı 8 meclis üyesi artı 2 kontenjan alırken CHP 5 meclis üyesi çıkardı.

 

Mersin Büyükşehire ise Gülnar’dan MHP 9.330, CHP 5.564 ve DP 2.887 oy gönderdi.

 

Başkanlığa seçilen Cumhur İttifakı MHP’den Alpaslan Ünüvar seçim sonrası belediye düğün salonunda seçmenleri ile buluştu. Burada konuşan yeni başkan Alpaslan Ünüvar "Gülnar halkı bu şerefli görevi bize verdi. Bizde verilen bu emaneti en güzel şekilde değerlendirerek halkımıza hizmet vermek için gece gündüz çalışacağız. Bize destek veren bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bütün mahallerimize eşit hizmet vereceğiz. Gülnar'ın kalkınıp gelişmesini sağlamak için gece gündüz çalışacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36