“Her zaman halkın arasında oldum”

İYİ Parti Silifke Belediye Başkan Adayı Özer Özel, yaptığı açıklamasında, “Tek gayemiz memleketimize, ülkemize ve insanlarımıza hizmet etmektir. Bu kutlu yola çıkarken taşın altına elimizi değil gövdemizi koyacağımızın sözünü vererek çıktık” dedi.

“Her zaman halkın arasında oldum”

“İLÇEM İÇİN VERİLEN HER KARARDA ASIL MUHATAP SİLİFKE HALKIDIR”

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Özer Özel, “Sorunların içinde yaşayan bir başkan adayı, sorunlara en iyi çözüm sunar. Silifke’de büyümüş biri olarak bölgemin eksiklerini ve ihtiyaçlarını iyi biliyor, alanında tecrübeli ekibim ile çözüm yollarını hayata geçirmeye odaklanıyoruz. İlçem için verilen her kararda asıl muhatap Silifke halkıdır. Bu nedenle, Silifke için yapılacak önemli projeler ve konular hakkında kamu oyunun ne istediğini ve düşündüğünü önemseyen bir belediyecilik anlayışı getireceğiz. Çocukluk ve gençlik dönemini Silifke’de yaşamış biri olarak, gençlerin yaşadığı problemleri ve ihtiyaçları iyi biliyoruz ve çözümü onlar ile beraber bulacağız” dedi.

 

HER ZAMAN HALKIN YANINDA OLDUM

 “Gittiğimiz her yerde bize kapısını açan sevgiyle karşılayan herkese çok teşekkür ediyorum” diyen Özer Özel, “Tek gayemiz memleketimize, ülkemize ve insanlarımıza hizmet etmektir. Bu kutlu yola çıkarken taşın altına elimizi değil gövdemizi koyacağımızın sözünü vererek çıktık. Bizlere güvenenlerin güvenini boşa çıkarmayacağız. Her zaman halkın arasında oldum, Belediye Başkanı seçilirsem de yine halkımın arasında olmaya devam edeceğim” dedi.

 

BU TOPRAKLAR İÇİN MÜCADELE ETMİŞ HER İNSANIMIZA KARŞI SORUMLUYUZ

 Seçim çalışmaları kapsamında Silifke’nin her mahallesini ziyaret eden Özel, “Toprağını terk etmişse gençler, orada bir sorun vardır. Biz bu sorunları dinlemeye, çözüm üretmeye ve bu çözümleri sürdürülebilir hale getirmeye adayız! Bayrağımızın göklerde dalgalandığı her yere ulaşmaya mecbur, bu topraklar için mücadele etmiş her insanımıza karşı sorumluyuz. Ben Silifke doğumlu biri olarak, kız çocuklarımın da burada, bu şehirde büyüyüp kendilerine burada bir hayat kurmalarını düşlüyorum. Bu doğrultuda kendi çocuklarımın yaşayabileceği bir şehri yaratmak adına bu yarışa girdim. Biz iyi zamanda da, kötü zamanda da partimizin bayrağını her yerde, her türlü müdafaa etmek ve dalgalandırmak adına, vazifeye atılırken bir an bile kaygı duymadım. 31 Mart’ta Silifke’de İyi Parti’nin başarılı olacağına inanıyorum ve bu süreçte gönül veren vermeyen, destekleyen desteklemeyen tüm Silifke halkına hayırlara teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta Mersin ve Silifke’de İyi Olacağız” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36