'İddiadayız! Silifke’de seçimi kazanacağız'

İddiadayız Silifke’de seçimi kazanacağız

'İddiadayız! Silifke’de seçimi kazanacağız'

  

 

İYİ Parti Silifke İlçe Başkanı Niyazi Gürkan, İYİ Parti Silifke Gençlik Kolları Başkanı Eray Yurttaş ve yönetim kurulu üyeleri gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

 

 

Yeni oluşturulan yönetim kuruluyla birlikte Silifke’de görev yapan yazılı ve görsel basın temsilcileri ile gazete sahiplerini ziyaret eden  İyi Partililer Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar’a da nezaket ziyaretinde bulundular.

 

Yeni göreve gelen başkan Gürkan ve Yurttaş’a başarı dileklerinde bulunan Ceylan, yerel seçimle ilgili ne düşündükleri konusunda bir soru yönetti.

 

“Silifke’de seçim konusunda iddialıyız. Seçimi biz kazanacağız”

 

Ceylan’ın sorusuna cevap veren Başkan Gürkan, “Genel seçimlerde partimiz büyük bir çıkış yaparak Silifke’den 19 bin 873 kişinin oyunu aldık. Halkımız partimize büyük bir güven gösterip destekledi. Yerel seçimlerde de adayımızla birlikte Silifke Belediyesini almak için gece gündüz demeden çok çalışacağız ve kazanacağız. Buna canı gönülden inanıyorum” dedi.

 

Yerel seçimlerde bütün partilerle barışık bir seçim çalışması geçirmek istediklerinin de altını çizen Başkan Gürkan, “Yerel seçim süreci içerisinde biz öncelikle demokratik bir yarış olmasını istiyoruz. Kimseyle kavgamız yok, kimseyle de etmek istemiyoruz, elbette birileri kazanacak. Elbet biz olmak isteriz ve olacağız inşallah. Sonuç itibariyle ne yapılacaksa Silifke için yapılacak. biz yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla herkesin elini sıkıp her yere ulaşacağız. Kimseyle problem yaşamak istemiyoruz. Bu özellikle belirtmek isterim. Seçim süreci içerisinde diğer partilerin adaylarının bizimle ilişkilerinde iyi olmasını istiyoruz çünkü biz iliksilerimiz o şekilde yürüteceğiz ve sahada olacağız. Yönetim kurulu arkadaşlarımızın hepsi bu konuda istekli çalışmak istiyorlar. Her biri belli düşüncesini bırakıp bu partiye geldiler ,onunu için cesurlar harekatının içinde yer alıyoruz,  bu nedenle de cesur insanlar her zaman için zor isleri başarır. Bizde bunu başaracağız diyoruz. Fazlasıyla iddiadayız ve Silifke Belediyesini partimize kazandıracağız. Bu anlamda ziyaretlerimizin bir sebebi de yerel basının önemini bilmemiz. Biz yerel basının gücünü ve önemini çok iyi bilen insanlarız ve bu süreçte basın mensuplarımızın da desteğini bekliyoruz” dedi.

 

Aday adaylığı başvuruların almaya başladıklarını belirten Başkan Gürkan ilk başvurunun yarın akşam saat 19 30 da  İş Adımı ve Genel Seçimlerde  Milletvekili adayı olan Özer Özer’in Aday adaylığı başvurunu törenle kabul edeceklerini belirtirken, Tüm halkında bu törene davetli olduğunu söyledi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36