İlçe Başkanı Mustafa Çetin oldu

Uzun süredir kamuoyunu meşgul eden ve merakla beklenen haber geldi.

İlçe Başkanı Mustafa Çetin oldu

 AK Parti Silifke Yeni ilçe Başkanı Mustafa Çetin olduğu öğrenildi.
HABER: ATİKE CEYLAN

AK Parti kurucu il yönetim kurulu üyesi ve partinin çeşitli kademelerinde görevler alan İş adamı Mustafa Çetin’in resmi olarak  Silifke ilçe Başkanı olduğu açıklandı.

Gün boyu Ankara’da yapılan görüşmelerin ardından ismi açıklanan Çetin’in mazbatayı aldığı da öğrenildi.Kısa zaman içinde Silifke’ye gelerek yönetimini kuracak olan Başkan Çetin gazetemize yaptığı açıklamasında: Bana verilen görev hepimize hayırlı uğurlu olsun. Birlik beraberlik içerisinde Silifke’nin çıkarları doğrultusunda hareket edip, kimsenin adamı olmayacağım.  Birilerinin adamı değil, Silifke’nin ve partimin hizmetkarı olacağım.  Partimin verdiği görevi en iyi şekilde şekilde yapacağıma inanıyorum. Önümüzde bir çok hedefimiz var. Bunların başında Silifke Belediyesi var.  Allahın izniyle 2019 yerel seçimlerinde Silifke Belediyesini AK Belediyeler zincirine ekleyeceğiz” dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79