İstanbul’da Mersin İdman Yurdu’na Destek Gecesi

İstanbul’da Mersin İdman Yurdu’na Destek Gecesi

İstanbul’da Mersin İdman Yurdu’na Destek Gecesi


Mersin İşadamları Yöneticileri Sanatçıları ve Akademisyenleri Derneği (MİYSAD) tarafından düzenlenen Mersin İdman Yurdu’na Destek Gecesi İstanbul’da gerçekleşti.

 Ümraniye Belediyesi Tesisleri’nde yapılan geceye Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, MİYSAD Başkanı Mehmet Mazak, Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan ile kulüp yöneticileri, Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, Nef İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, İş Adamı Haydar Sancak, Mersin İdman Yurdu Onursal Başkanı Hamit İzol, Sanatçı Metin Özülkü, Mersinli sanayici, işadamları, akademisyenler ve sanatçılar katıldı.

 Gecede konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin İdman Yurdu’na her zaman destek olduklarının ve takım için ne gerekiyorsa yaptıklarının altını çizerek, “İki elimiz kanda da olsa Mersin İdman Yurdumuza sahip çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz. Mersin’de yaşayan yaşamayan tüm hemşehrilerimizin de takımımıza destek olmasını bekliyoruz. İstanbul’da ilk defa böyle bir gece düzenleniyor ve burada yaşayan Mersinli sanayicilerimiz, işadamlarımız, akademisyenlerimiz ve sanatçılarımız takımımıza destek vermek için bir araya geliyor. Bu gecede emeği geçen ve Mersin İdman Yurdu’nu yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 Mersin’de yaklaşık bin 500 dernek bulunduğunu ve ne yazık ki, derneklerin MİY’e yeteri kadar destek vermediğini belirten MİYSAD Başkanı Mehmet Mazak, “Mersin İdman Yurdu’nun Süper Lig’de kalması bizi mutlu edecektir. Biz, takımımıza inanıyoruz. İlk defa İstanbul’da Mersinliler olarak Mersin İdman Yurdu için bir gece düzenledik. Amacımız, farkındalık yaratmaktı. Bunu başardık. Etkinlik hedefine ulaştı” dedi.

 MİY Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan, MİY’e destek veren herkese teşekkür ederek takıma daha çok sahip çıkılması gerektiğine dikkat çekti.

 MİY Teknik Direktörü Ümit Özat, Mersin İdman Yurdu’nun bu yıl ligde kalması için her türlü çabayı sarf ettiklerini ifade ederek, takımın moralinin yerinde olduğunu vurguladı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36