İSTİKLAK İÇİN BİRLİK, İSTİKBAL İÇİN DİRLİK.

Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Merkezinin Sayın Genel Başkanımız Dr Devlet BAHÇELİ'nin talimatlarıyla ilçe kongremizin süreci başlatılmıştır.

İSTİKLAK İÇİN BİRLİK,        İSTİKBAL İÇİN DİRLİK.

Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Merkezinin Sayın Genel Başkanımız Dr Devlet BAHÇELİ'nin talimatlarıyla ilçe kongremizin süreci başlatılmıştır.
MHP Silifke İlçe Teşkilatımızın .... kongresi 06 Eylül 2020 tarihinde saat 10:00 da Göksu Otel önündeki açık alanda yapılacaktır. Ülkemize, şehrimize, teşkilatımıza, camiamıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.2017 yılında  Göreve geldiğim günden bugüne kadar memleketimiz için partimiz için yapılması gereken her türlü hizmet ve fedakarlığı yapmış bulunmaktayız ve Bundan Sonrada Gecemizi Gündüzümüze katarak  Yapacağımızı ve Tekrardan ilçe Başkanı Adayı olduğumu  bugunden Sonrada Liderimin Teşkilatımın tüm Gönüldaşlarımın  emrinde olduğumu Kamuoyuna ve hemşerilerimize ilan ediyorum Bugüne kadar görev yaptığımız ilçe teşkilatı yöneticilerimize, kadın Kollarımiza, Ülkü ocaklarının kıymetli temsilcilerine gayretleri ve hizmetleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Kongremiz kovid-19 salgını sebebiyle sadece delegelerimizin, görevli arkadaşlarımızın ve yöneticilerimizin katılımıyla yapılacak olup, üyelerimizin, gönüldaşlarımızın, hemşehrilerimizin affına sığınıyor gösterecekleri hassasiyet için şükranlarımı sunuyorum. Tüm üyelerimiz, gönüldaşlarımız, hemşehrilerimiz ile yapacağımız kongrelere ulaşmak duasıyla, yapılacak olan ilçe kongremizin hayırlara vesile olmasını yeniden temenni ederim. KAZANAN TÜRKİYE OLACAK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79