İyi Partililer kaynaşma gecesinde buluştu

İyi parti Silifke ilçe teşkilatı tarafından yemekli kaynaşma yemeği düzenlendi. Bahçesaray Tesislerinde düzenlenen yemekli toplantıda Silifke Belediye Başkanlığı için aday adayı olan kişiler kendilerini tanıtıp projelerini anlattılar.

İyi Partililer kaynaşma gecesinde buluştu

Gerçekleştirilen yemekte İyi Parti Silifke İlçe Başkanı Niyazi Gürkan katılan herkese teşekkür ederek aday adaylarını tek tek sahneye çağırıp kendilerini tanıtmasını istedi.

 

Özer Özel; “ 31 Mart’ta Mersin bölgesinde İyi Parti’nin başarılı olacağına inanıyorum”

 

İlk olarak 2018 milletvekilliği için İYİ Parti’den 3. sıra adayı olan genç işadamı 1979 doğumlu Belediye Başkan Aday Adayı Özer Özel, özgeçmişini anlattıktan sonra gecenin konuşmasını yaptı Özel; “Biz bir aileyiz. Bu verilen yemek aslında aile içerisinde verilen bir yemektir. Siyasette 3 aylık bir süreç, çalışıp gayret gösteren için çok kısa, ama laf ve lakırdıyla uğraşan için çok uzun bir süreç. Aslında hiçbir siyasi başarısı olmayan, sadece yukarılardan bir abisinin atamasıyla göreve gelen insanlar siyasi partimizi eleştiriyor. Cebine bir çay parasını bile kazanarak koymamış insanlar ne yorum yaparlarsa yapsınlar, bizim için sinek vızıltısıdır. Onlar bizi eleştirecek ve değerlendirecek kapasitede ve kalitede değillerdir. Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır. Bu manada biz fikir üretmeye devam edeceğiz. 31 Mart’ta Mersin bölgesinde İyi Parti’nin başarılı olacağına inanıyorum ve bu süreçte siyasetimize gönül verecek, inanacak, destek verecek ve bizlerle bir olurken hatalarımızı değerlendirecek ailemizin tüm fertlerini şimdiden kutluyorum” dedi.

 

Ardından 1955 doğumlu Ali Özgür kendisini kısaca anlatıp projelerinden bahsetti. Herkesin sesine kulak vereceğini vurgulayan Özgür, doğruluktan, dürüstlükten, adaletten asla ayrılmayacağın söyledi. Özgür, “Belediye hizmet binamızın katlarındaki asansör önlerini lobi gibi düzenleyip, buralarda dinlenme yeri yapacağım. Halkımız orda çayını içerken, bayan görevliler vatandaşların işlerini yapacaklar. Ekmeğin ve ulaşımın ucuz olmasını sağlayacağım. Asfaltlama ihalelerine girip, sadece burada 200 eleman çalıştıracağım. Ayrıca belediyenin şirketinin diğer kısımlarında 200 eleman daha istihdam edeceğim. Kadın-Erkek kimsesizler bakım, sığınma ve aş evleri yapıp kimseyi sokakta bırakmayacağım” dedi.

 

1971 doğumlu Aday Adayı Mustafa Gedik özgeçmişini anlatarak “Allahın izniyle bu yola çıktık. Amacımız Silifke’ye güzel bir hizmet yapmak, Silifke’nin bugüne kadar çözülemeyen imar planı, toprak, kırsal kalkınmada ev hanımlarımızın ekonomiye katkı sağlaması gibi sorunları çözmek, inşallah bize imkân verilir ve biz de yolumuza devam ederiz.” İfadelerini kullandı.

 

İyi Parti Silifke İlçe Başkanı Niyazi Gürkan katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek aday adaylarını sahneye aldı ve hep birlikte birlik ve beraberlik mesaj verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36