İYİ Parti’nin İlk Bayramlaşması

İYİ Parti’nin İlk Bayramlaşması

İYİ Parti’nin İlk Bayramlaşması

İYİ Parti Silifke İlçe Başkanlığı tarafından parti binasında bayramlaşma programı düzenlendi.

İYİ Parti İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen  bayramlaşma programına , Mersin İYİ Parti İl Başkanı Servet Koca, İYİ Parti Milletvekili Adayları Zeki Hakan Sıdalı ve Özer Özer ile İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Murat Metin , il ve ilçe teşkilat üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Parti binası önünde yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen bayramlaşma programında kısa bir konuşma gerçekleştiren İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca , tüm partililerin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak , katılımlarından dolayı teşekkür etti.

24 Haziran’da yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği Genel seçimleri  ve Cumhurbaşkanlığı seçimine il ve ilçelerde İYİ Parti olarak hızlı çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden  Koca,  sandık başkanları ve müşahitlerin 24 Haziran’da dikkat etmesi gereken konuları hatırlattı. Koca daha sonra, partililer ile sohbet etti.

İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Murat Metin de bir konuşma yaptı. Metin konuşmasında, partili olarak hep beraber bayram coşkusunu yaşadıklarını ifade ederek, daha nice güzel bayramlarda biraraya gelmenin temennisinde bulundu.  

Vekil adaylarının da kısa birer konuşma gerçekleştirdiği bayramlaşma programında, partililer ve vatandaşlar ile tek tek bayram  kutlaması yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36