Kalkan Ak Parti Mersin İl Başkan Adayı

Silifke’nin tanınmış iş adamlarından Muhammet Kalkan’ın kardeşi ve iş ortağı Fatih Kalkan Ak Parti İl Başkanlığına aday oldu.

Kalkan Ak Parti Mersin İl Başkan Adayı

Ak Partinin kuruluşundan bu yana partinin çeşitli kademelerinde görev alan Kalkan’ın, İsmail Taşpınar’ın görevinden istifa etmesinin ardından aday olan Fatih Kalkan’a çeşitli sivil toplum örgütlerinin yanı sıra parti tabanının da destek verdiği ve il başkanı olması için genel merkez bazında girişimlerde bulundukları bildirildi.

Evli ve 4 çocuk babası olan AK Parti Mersin İl Başkan adayı Fatih Kalkan, “Mersinimize ve halkımıza hizmet etmek için adayım” dedi.

AK Parti’nin kuruluşundan buyana çeşitli kademelerinde görev alan, halk tarafından sevilen, sayılan, vatandaşların da İl Başkanı olarak görmek istediği Kalkan, “Ben Mersin’in ve tüm ilçelerini gezmiş, halkımızın sorunlarını bilen bir kişiyim. Amacım memleketimize hizmet etmek. Bunun için İl Başkanlığı görevi için aday oldum. Genel Merkezimiz de bu görevi bana layık görürse en iyi şekilde yapacağıma inancım tamdır” dedi.

Millete hizmet sevdasıyla yola çıktıklarını ifade eden Kalkan, “ AK Parti 2002 yılından bu zamana kadar tek derdi millete hizmet etmek ve halkın refahını yükseltmek için var gücüyle çalışan bir teşkilat olmuştur. 2002 yılından başlayan hizmet yolculuğumuz 2016 yılında da devam etmiş ve AK Parti iktidarında halkımız her alanda hak ettiği nitelikli ve kaliteli hizmeti almaya devam etmiştir. Bizlerde millete hizmet etme sevdasıyla çıktık bu yolculuğa. Bu yolculuk çok kutsal bir yolculuktur. Bu yolculuktaki en büyük gücümüz değerli milletimizdir” dedi.

MERSİN’İ YEREL SEÇİMLERDE İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ

Mersin’in şimdiye kadar AK Parti belediyeciliğiyle tanışmadığı için çok zaman kaybettiğini vurgulayan Kalkan, “Yapılacak ilk yerel seçimler için halkın istediği bir belediye başkanı adayını çıkarıp, çok hızlı çalışarak Mersin’in kaybedilmiş yıllarını telafi edeceğiz inşallah. Bizim hizmet noktasında parti olarak referansımız var. O da AK belediyeciliktir.  Başkalarının hayal ettiği yerde AK Parti belediyeciliğinin icraatları başlar. Bunun için de ilk seçimlerde halkımızın da desteğiyle hem Mersin’in hemde tüm ilçeleri AK Belediyecilikle tanıştıracağız” dedi.

MERSİN’İ YATIRIMLAR ŞEHRİ YAPACAĞIZ

İl Başkanı olması halinde Mersin’e yatırımların gelmesi için çalışacağını anlatan Kalkan, “Bizim amacımız memleketimize yatırımların gelmesidir. Memleketimize yapılması gereken ne yatırım varsa hepsinin gelmesini sağlamak için var gücümle çalışacağım” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36