Kimseye kökeni için ayrım yapmadık

Kimseye kökeni için ayrım yapmadık

Kimseye kökeni için ayrım yapmadık

 

Mersin Ülkü Ocakları İl Başkan Vekili Levent Nogay gazetemize yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Bulunduğumuz bölgede hiçbir doğu kökenli kardeşimize karşı ayrım yapmadık ve bundan sonrada yapmayacağız” dedi.

Başkan Vekili Levent Nogay geçtiğimiz hafta içerisinde Selçuk Üniversitesi Taşucu Meslek Yüksek Okulu bahçesinde yaşanan olaylarla ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi;

“Ülkemizde son zamanlarda yaşanan terör olayları ülkücü hareketi ve Türk milliyetçilerini üzmektedir. Ülkemizi kan gölüne çeviren terör örgütü Güney Doğu Anadolu Bölgesinde Kürt kardeşlerimize de zulüm yapmakta polis ve askerimize kurşun sıkmaktadır. Stratejik olarak önemli bir yerde olan bölgemizde bütün Kürt kardeşlerimizi kucaklamış bulunmaktayız. Kürt kardeşlerimiz ile uzaktan yakından alakası olmayan bölücüler Türk milletinin varlığından birliğinden bayrağından kendilerini rahatsız hissediyorlar. Nitekim 14.04.2016 tarihinde Selçuk Üniversitesi Taşucu Meslek Yüksek Okulunda yaşanan bir takım üzücü olaylar bizleri derinden yaralamıştır. Bizler için kutsal değerlerimizden biri olan ay yıldızlı bayrağımıza karşı kullanılan pervasızca sözler karşısında Milliyetçi vatansever ruhlarıyla Taşucu Ülkü Ocakları Başkanımız ve teşkilatı gerekli tepkiyi koymuş bulunmaktadırlar. Bulunduğumuz bölgede hiçbir doğu kökenli kardeşimize karşı ayrım yapmadık ve bundan sonrada yapmayacağız. Bu tür provakatif terör odaklı eylemlerin her zaman karşısındayız. Türk Bayrağı çatısı altında yaşayan her kesimin kardeşliğine gölge düşürmeye çalışanlara müsade etmeyeceğiz. İyi niyetimizi suistimal edip değerlerimize karşı oluşacak her türlü olayın karşısında emniyet güçlerimizin yanında olacağız. Ülkü ocakları olarak eğitim ve öğretim yuvası olan üniversitelerimizde bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz. Varlığıyla her daim yanımızda olan Ülkü Ocakları İl Başkanımız Zeynel Uğur Gölgeli’ye Bu süreçte kardeşlerimizin yanından bir an bile ayrılmayan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Osman Oğuz’a Avukatımız Koray Çelik’e, Silifke Ocak Başkanımız Mustafa Göbekci’ye ülkü ocaklarının yiğit neferlerine ve duyarlı sağ duyulu Taşucu ve Silifke halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36