Mahalli İdareler Genel Seçimleri başvurusu başlıyor

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle ilgili açıklama yapan AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, " 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Belediye Başkanlıkları için adaylık başvuruları 5 Kasım’da başlıyor. Aday Adaylarımız başvurularını İlçe Başkanlığımıza alındı belgesi karşılığında, bizzat yapması gerekmektedir." Dedi.

Mahalli İdareler Genel Seçimleri başvurusu başlıyor

31 Mart 2019 'da yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için adaylık başvurularının başladığını ifade eden İlçe Başkanı Çetin, " AK Parti Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için adaylık başvuruları 5 Kasım 2018’de başlayacaktır.  Tarihleri arasında İlçe Başkanlığımıza alındı belgesi karşılığında, bizzat yapılacaktır.  Başvurular İlçe başkanlığından alınacak basılı formla veya www.aksecim.akparti.org.tr  internet adresinde yer alan formların bilgisayar ortamında veya el yazısı ile doldurularak, yapılacak. Başvurular, istenen belgeler de eksiksiz olarak eklenmek suretiyle bizzat yapılacaktır. Başvuru yapacak olan aday adaylarımıza hayırlı olsun". Dedi.

 

Belediye Başkanlıkları için adaylık başvuruları

5 Kasım - 12 Kasım 2018

Belediye Meclisi Üyelikleri için adaylık başvurusu ise

5 Kasım – 03 Aralık 2018

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36