MBB Başkan Adayı Hamit Tuna, Silifke’de

MBB Başkan Adayı Hamit Tuna, Silifke’de

MBB Başkan Adayı Hamit Tuna,  Silifke’de

 

MHP Genel Merkez tarafından Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna Silifke ilçe Teşkilatını ziyaret etti.
 HABER: ATİKE CEYLAN

 

Silifke’de yoğun bir kalabalık eşliğinde karşılanan Başkan Tuna, İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre başkanlık odasında sohbet ettikten sonra kendisi için gelen partililere seslendi.

 Toplantıya İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Sekreteri Av. Kürşat Türker Ercan, Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Murat Sezer, Kadın Kolları Başkanı Seçil Eser ve yönetim kurulu üyeleri, bazı mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve partili ek çok vatandaş katıldı.

İlçe Başkanı Levent Noğay açılış konuşması yaptı. Başkan Nogay, “Genel Merkezimin tarafından sayın Toroslar Belediye Başkanımız Mersin Büyükşehir için aday gösterildi. Bizlerde bugünden itibaren bu yolda sayın Tuna ile yan yana olacağız. Sayın Burhanettin Kocamaz Başkanımız da bizler için çok Kıymetli ve değerlidir. Gerek Tarsus Belediyesinde gerekse Mersin Büyükşehir Belediyesinde yaptığı çalışmaları bizleri her zaman için gururlandırmıştır. Sen ben mantığı bizim partimizin çatısı altında olmaz Biz varız ve hep birlikte yan yana çalışmalarımıza aralıksız sürdüreceğiz. Sayın Başkanımız Hamit Tuna’ya üstlendiği sorumluluktan dolayı başarılar diliyorum hayırlı uğurlu olmasını diliyorum Camiamıza, Mersinimiz’e, memleketimize hayırlı olsun, birlik ve beraberliğimiz, kardeşlik hukukumuz daim olsun,  Rabbim fitne ve fesatçılara bozgunculara müsaade etmesin inşallah... Șahsım ve ilçe Teşkilatım adına 20 yılı Tarsus’ta, 5 yılı da Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde olmak üzere 25 yıl Belediye Başkanlık görevini yürüten Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz a Mersinimiz’e ve Silifkemiz’e vermiș olduğu hizmetler den dolayı teşekkür ederim.” dedi.

 

"BAHÇELİ'DEN DAVET GELDİ"

 

Başkan Tuna burada yaptığı konuşmasında, “Burada bulunan bir çok kişiyi tanıyorum. Yıllarca aynı yolda yürüdük ve mücadele ettik. Bugün bana bir görev verildi Allahın izniyle ve sizlerin desteğiyle hiçbir zaman benlik duyguları içinde olmadan biz mantığıyla hareket ettik bugünde öyle olacağız ve Mersin’de taş binamızda üç hilali dalgalandırmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Sayın Belediye Başkanımız Kocamaz'ın aday olmayacağını açıklamasının ardından MHP lideri Bahçeli tarafından genel merkeze davet edildiğini kaydeden Tuna, "Teşkilat kademelerinde yaptığınız görevle ve belediyecilik anlamında verdiğiniz hizmetlerle güvendiğimiz bir insansınız. Hem Toroslar Belediye Başkanlığı görevini bundan sonraki süreçte yöneteceksiniz hem de Büyükşehir adayı olarak çıkıp çalışmanızı yapacaksınız' dendi. Bende elimden geleni yapacağım. Bunun ardından çalışmalarımıza başladık. Biz asla benlik mücadelesi vermedik hareketimizin doğrultusunda  biz olmadıkça bir adım atamayız bunun bilincindeyiz.

 

BİZ ASLA BENLİK MÜCADELESİ VERMEDİK

Ben siyasi birikimim, belediyecilikteki bilgi birikimim ile Büyükşehri yönetmeye aday seçildim. Bunu tek başıma başaramam o nedenle biz olmalıyız. Zaten bizim partimizin mantığında ben olmak yoktur. Bu düşüncelerle bunca yıl Toroslar belediyesinde başkanlık yaptım. Toroslar Belediyesi merkez belediye konumuna getirdim. Şuanda Toroslar Belediyesi çevresindeki 3 belediyeden daha fazla ruhsatı veriyoruz bu ne demek büyüyoruz gelişiyoruz.

Benim belediyecilik ve hizmet anlayışımda ben yaptım oldu mantığı yoktur bizde ortak akılla fikri tartışarak hem akılcı hem mantıklı olan yolda yol haritamızı öyle çizeriz hizmetlerimizi halkın menfaatleri doğrultusunda yaparız. Bugünde sizlerle bir araya gelerek hepimizin ayrı ayrı çaba göstermesini istiyoruz. O taş binada üç hilalin inmesiyle için el birliği yapmalıyız. Bana bu görev verildi bende Allahın izniyle gece gündüz elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

 Öte yandan bazı sosyal medya ve gazetelerde sayın Burhanettin Kocamaz başkanımla aramda sorunlar olduğu konusunda manipülasyon yansıtmaya çalışılıyor. Fakat böyle bir durum yok kendisi yurt dışında geldiği andan itibaren görüşüp birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 
















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79