“MERSİNİMİZİ, TÜM DEĞERLERİYLE YAŞATAN BİR KENT YAPACAĞIZ”

“MERSİNİMİZİ, TÜM DEĞERLERİYLE YAŞATAN BİR KENT YAPACAĞIZ”

“MERSİNİMİZİ, TÜM DEĞERLERİYLE YAŞATAN BİR KENT YAPACAĞIZ”

 

 

Akdeniz Seçim İletişim Merkezi’nin Açılışında, Hemşehrilerine Seslenen MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna;

“MERSİNİMİZİ, TÜM DEĞERLERİYLE YAŞATAN BİR KENT YAPACAĞIZ”

              Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Akdeniz Seçim İletişim Merkezi’nin açılışını yoğun bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirdi.

Eski Devlet Hastanesi karşısında bulunan seçim iletişim merkezinin açılışına; MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Gök,  İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Göverçile, seçim ofisinin Cumhur İttifakına ve Mersin’e hayırlı olmasını dileyerek; “Gönüller hazır, Akdeniz hazır ve Mersin hazır. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta zafer bizim olacak” dedi.

Daha sonra söz alan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ise Mersin’de ve 13 İlçede Cumhur ittifakını anlatarak, mücadele edeceklerini ve bu birlikteliğin sonunda zafere ulaşacaklarını vurguladı. Gölgeli; “Genel Başkanımız Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin ve AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin, 15 Temmuzdan sonra vatanımızın bölünmemesi, bayrağımızın inmemesi ve ezanın dinmemesi için yapmış oldukları Cumhur İttifakı ile yol yürümenin bugünkü şerefini taşıyoruz.Biz Ülkücüler, siyaseti günü birlik çıkarlar için ve geçim kapısı olarak değil, siyaseti bu vatan ve millete hizmet için yapıyoruz ve bugün üstünde bulunduğumuzun toprakların bölünmemesi için bu iki liderin birleşmesi ile birlikte kol kola omuz omuza girerek, Mersin ve 13 İlçemizde Cumhur ittifakını anlatarak, mücadele edeceğiz. Bu mücadelenin sonunda zafer vardır, hayır vardır.Sizlerden ricam, gündüz oturmadan gece uyumadan Mersin’de elini sıkmadığımız kimse kalmasın. Başkanımızı taş binaya oturtmak için mücadele edin.Bu gönül seferberliğidir.15 senedir yaptığı hizmetlerle Mersin’de herkesin gönlüne giren Hamit Tuna Başkanımız Cumhur İttifakının adayıdır” dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan da Cumhur İttifakı birlikteliğini daha da güçlendirmek için el birliğiyle çalışacaklarını vurgulayarak; “Sadece Hamit Tuna tek başına değil.Her biriniz kendinizi Hamit Tuna olarak göreceksiniz.İlçe Belediye Başkan Adayımız ile birlikte herkesin kapısını çalacaksınız ve sıkmadığınız el kalmayacak.Hedefimiz başta Büyükşehir olmak üzere 13 İlçemizi kazanmaktır.Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel  Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, bu birlikteliği Ülkemizin daha güçlü olması için kurdular.Bizler de Cumhur ittifakına yürekten bağlı bir şekilde Allah’ın izniyle yolumuza devam edeceğiz.Allah beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin” dedi.

 

 MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de Allah’ın izniyle Mersin ve 13 İlçede Zafere Ulaşacaklarından şüphelerinin olmadığına dikkat çekerek; “2018 yılında Akdeniz’de ilk seçim startını veren merhum Akdeniz İlçe Başkanımız Erdoğan Alkaya’yı rahmetle ve minnetle anıyorum.İnşallah Toroslar’da başlayan bu kutlu yürüyüş, Erdoğan Alkaya başkanımızın işaret ettiği Akdeniz’de devam edecektir.Akdeniz’de bütün dava arkadaşlarımızın ve hemşehrilerimizden  Cumhur İttifakının adayına MHP’nin adayıymış gibi gece demeden gündüz demeden oy istemelerini teşkilatım adına rica ediyorum.Hamit Tuna Başkanımız 4 aydır Tarsus’tan Anamur’a kadar  sokak sokak, esnaf esnaf, köy köy gezerek Mersin’de yapacaklarını anlatıyor ve Mersinli hemşehrilerimizle buluşuyor.15 Temmuz’dan sonra yeni kapı ruhuyla devam eden ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız, Liderimiz Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli’nin ‘Vatanı kaybettikten sonra neyin siyasetini yapacaksın’ diyerek ortaya koyduğu Cumhur ittifakının arkasında bütün Mersinli hemşehrilerimizin duracağından zerre kadar şüphemiz yok.Mersin ve 13 İlçemizde zafere ulaşacağımızdan zerre kadar şüphemiz yok. İnşallah zaferi 31 Mart’tan sonra Mersin sahillerinde hep beraber kutlayacağız” dedi.

              “Mersin, seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde konuşmasına başlayan MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna; “Milletimiz, kararını vermiş. Çalışmak için bugünü bekliyormuş. Allah herkesten razı olsun” dedi.

Adaletli olmayan payidar olamaz diyen Başkan Tuna, 15 yıldır Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin başkanı olduklarının altını çizerek; “Yaşadıklarımızın ustası, yaşadığımız anın kalfası ve yaşayacaklarımızın çırağıyız.3 dönemde Belediye Başkanlığının ustası olduk. Bu ustalıkla ve sizlerin desteği ile birlikte inşallah bu şehri uçuracağız ve büyüteceğiz. Tarımda, turizmde, teknolojide, sanayide, sanatta ve sporda büyüteceğiz.Bu kenti üniversite şehri yapacağız.Cumhur ittifakının adayı olmak bizim için büyük bir şanstır.Milletimiz bizi tanıyor ve inanıyor.24 yıllık aktif siyaset hayatımızda insanlarımız bizi takip ediyorlar.Gördüğümüz o ki  bu millet bizi Büyükşehir Belediye Başkanı yapacaklar.Biz de ben yaptım olduğu mantığı ile değil, her sektördeki uzman arkadaşlarımızla, hemşehrilerimizle ve kendi fikrimizi bir araya getirerek üretim başta olmak üzere bu kenti en üst noktaya çıkaracağız.Yerelde iktidar olduğumuzda, genelin de yatırımlarını hem takip edip, hem de yerelin yatığı projelerle buluşturacağız.Bunun için bugünden itibaren gündüz oturmadan, gece uyumadan ölesiye bitesiye çalışacağız” dedi.

Hemşehrilerine seslenerek, “Gönüller Hazır Mı?” diyen Başkan Hamit Tuna; “Anadolu coğrafyasında 1071’den bu yana emperyalist güçlerin emelleri hiç bitmedi ve bitmeyecek. Bu ülke dara düştüğü zaman hep ayağa kalktı.15 Temmuz’da da aynı.Parti bir yana, devlet bir yana, devletin bekası bir yana ve milletin bütünlüğü bir yana, al bayrağımız bir yana dedi.Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli de o gece ayağa kalktı ve bir mesaj verdi. ‘Devlet, millet olmazsa parti, siyaset, makam ne işe yarar” dedi. O günden bugüne siyasetin başka bir yüzü başladı.İnşallah bundan sonraki süreçte de bir olacağız, iri olacağız ve diri olacağız.Bu ülke üzerinde hesap yapanların hesaplarını hep birlikte bozacağız.Gönüller hazır. Bu kentin bütün değerlerini yaşatan kent Mersin yapacağız inşallah.Allah izin verirse bu seçim büromuz da çıkış noktamız olacak.Akdeniz’de adayımız olmayacak. AK Partili Belediye Başkan Adayı arkadaşımız tespit edildikten sonra beraber çalışmalarımızı yürüteceğiz. Yoldan en iyi geçenler, ardından gelenlere engel  bırakmayanlardır diyoruz.İnşallah bir beş yıllık Büyükşehir noktasında hizmet yolu bırakılırsa ve bize yetki verilirse bu kentin bütün meselelerini birlikte çözmeye söz veriyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dualarla seçim ofisinin açılışı, programa katılan protokol üyeleri tarafından yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79