MHP A. Adayı Arslan, törenle tanıtıldı

Milliyetçi Hareket Partisi'nden Silifke Belediye Başkan Aday Adayı olan Eyüp Arslan, düzenlenen törenle tanıtıldı.

MHP A. Adayı Arslan, törenle tanıtıldı

MHP Silifke İlçe binası önünde düzenlenen törende kurban kesilip dua edildi. MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, yönetim kurulu üyeleri, MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Cemil Parlar, diğer aday adayları Mücahit Aktan,Yahya Yılmaz, Ali Alptekin ve çok sayıda vatandaş topluluğunun katıldığı tanıtım programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başladı.

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, tanıtım programı açılışında yaptığı konuşmada, tüm aday adaylarıyla birlikte sahaya çıktıklarını ve hepsinin birbirinden değerli olduğunu kaydetti.

Her aday adayına eşit mesafede olduklarını yineleyen Nogay, " Aday adayı arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımız devam ediyor. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza ilçe teşkilatı olarak eşit mesafedeyiz ve onlarla birlikte çalışıyoruz. Aday adaylığı süreci tamamlanıp adayımız belirlendiğinde de diğer aday adayı arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza birlik ve beraberlik içerisinde devam edip, 5 yıl aradan sonra Silifke'de belediye seçimlerini halkımızın da desteğiyle yeniden kazanacağız" dedi.

MHP A. Adayı Arslan da yaptığı konuşmada, bilgi birikimi ve tecrübesini Silifke'de en güzel şekilde kullanmak amacıyla aday adayı olduğunu ifade etti.

1987 yılında Silifke Cezaevinde iş hayatına başlayan, bir yıl sonra istifa ederek Silifke DSİ 62. Şube Müdürlüğünde işe başlayan, burada çalışırken Silifke S.S. Nakliyeciler Kooperatifinde ve Sim Koop'ta minibüs işletmeciliği yaptığını ifade eden Arslan, "Silifke Milliyetçi Hareket Partisinde ilçe yöneticiliğinde görev yaparken 2009 seçimlerinde belediye meclis üyeliğine seçildim. DSİ'den emekli olarak bir dönem Silifke Belediye Başkan Yardımcılığı görevi yaptım. 2014 seçimlerinde tekrar belediye meclis üyesi seçildim ve halen belediye meclis üyesiyim. Teşkilatım uygun gördüğü takdirde Belediye başkan adayı olmak istiyorum" dedi.

Silifke'nin sorunlarını ve yapılması gereken hizmetleri çok iyi bildiğini, onun için bu göreve talip olduğunu belirten  Arslan, "Bu göreve talip olan aday adayı arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerli. Bu görev hangimize verilirse verilsin halkımıza hizmet için çalışacağız. Hiçbir zaman ben düşüncesiyle hareket etmeyeceğiz ve partimizin belirlediği aday etrafında birleşeceğiz ve ilçemizi halkımızla birlikte yöneteceğiz" dedi.

Silifke’yi Silifkelilerle birlikte yönetmek için bu yola çıktığını, ben değil biz olarak çıkılan bu yolun kutsallığından ve ortak akıl ve ortak paydalarda vatandaşla buluşacağını vurgulayan Arslan, partisinin bu görevi kendisine layık görmesi halinde 40 bin oy alıp seçimi kazanacaklarını söyledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36