MHP'liler ve Ülkücü bir gurup kurultay istedi

Mersin'in Silifke ilçesinde, aralarında MHP il yöneticiliği, MHP ilçe başkanlığı, il genel meclis üyeliği, belediye başkan yardımcılığı, belediye meclis üyeliği, ocak başkanlığı gibi birçok alanda görev yapmış bir grup, MHP Genel Merkezi'ne Kurultay çağrısı yaptı.

MHP'liler ve Ülkücü bir gurup kurultay istedi

Kurultay isteyen eski MHP'li yöneticiler adına açıklamayı Silifke Belediye eski Başkan Yardımcısı Mustafa Çelik yaptı. Çelik yaptığı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş değerli ülküdaşlarım. Bildiğiniz gibi 1 Kasım seçimlerinden sonra ülkemizde tabanın hissiyatına tercüman olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi'nde genel kurul çağrıları başladı. Bu çağrıyla birlikte umutlar tekrar yeşermeye başladı. Ülkenin bir çok yerinde olduğu gibi biz de "Silifke ses veriyor, Bu sese kulak ver" sloganıyla bu harekete katkı vermek istedik ve bir araya geldik. Açık kimliği, yaptığı görevleri ve imzaları bulunan bizler; MHP'nin iktidarı İçin geçmişten bu yana partinin her kademesinde görev yapmış insanlarız. Partimizin bu eskimez insanları iş başa düştüğünde yeniden hizmet etme gayreti içinde olmaya hazırdırlar.

Ancak son seçimler partimizde değişimin zamanının geldiğini ve geçmekte olduğunu göstermiştir. Partimizi seviyoruz. Bir tek ülkücünün feda edilmesine yol açmadan, kırmadan-dökmeden ama mutlaka kurultayın ivedilikle toplanması ve ortak iradenin tezahür etmesi ülkemizin içinde bulunduğu bu buhranlı dönemde elzem hale gelmiştir. Bu bir muhalefet hareketi değil, aksine partiyi sahiplenmedir. Hiç kimse başka bir beklenti içine girmemelidir. Bu bir irade beyanıdır" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79