MHP Silifke ilçe Başkanı Levent Nogay Güven Tazeledi.

MHP Silifke ilçe kongresinde mevcut başkan Levet Nogay tekrardan seçildi.

MHP Silifke ilçe  Başkanı Levent Nogay Güven Tazeledi.

  MHP Silifke ilçe kongresinde mevcut başkan Levet Nogay tekrardan seçildi.

Haber: Atike Ceylan Kaçar

Silifke  Göksu Otelde düzenlenen 13. Olağan MHP Kongresine; MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz,Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Parti başkanları, ve parti üyeleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından  başlayan kongrede MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve  Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt konuşmalarında birlik  ve beraberlik çağrısı yaptılar.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay “Yönetim Kurulu Meclis üyesi arkadaşlarım, ağabeylerimle beraber Milliyetçi Hareket Partisine inanmış  gönül daşlarımızla beraber 2014 yılında teslim ettiğimiz bayrağı tekrar teslim aldık. Bunda hepimizin emeği fazla  şuanda da tekrardan  yola çıktığım yönetim kurulu arkadaşlarım, ocak başkanlarım, kıymetli belediye başkanım, meclis üyesi arkadaşlarımla beraber aynı inançla aynı azimle aynı mücadeleyle 2023 hedefine Silifke’ de başarılı olacağımıza ant içtik yemin ettik ve son nefesimize kadar da mücadelemizi vereceğiz. Bundan hiç kimsenin şüpesi olmasın. Bizlere inanın bizlere güvenin göreve geldiğim günde bunu söyledim genç kardeşlerimizin önünü ve yolunu açmamız gerektiğini söyledim. O günden bugün de düşüncem de hiçbir değişiklik olmadı. Bugünde yönetim kurulumun içerisinde yer alan ve benimle beraber yol arkadaşlığı yapan geçmişte de yönetim kurulunun içerisinde yer alan bütün ağabeylerime, ablalarıma, kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Allahın izniyle kazanan Türkiye olacak diyorum. Kazanan Mersin olacak diyorum. Kazanan Silifke olacak diyorum. 13 olağan kongremizin Silifke’mize Mersinimize Türkiye’mize hayırlara  vesile olmasını Yüce Allahtan niyaz ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene!!” dedi.

Gündem maddelerinin okunup ibra edilmesinin ardından tek listeyle seçimlere gidildi.

Levent Nogay, kongrede delegelerin desteğini alıp yeniden başkanlığa seçilirken, 383 oy kullanıldı.

Yönetim kurulu üyeliklerine  ise  Kıvanç Derya Ahmet Yıldırım, Onur Güzel, Hasan Basri Yeğen, Büşra Gezer, Halil Yüksel, Selda Sargın, Zafer Kuzulu, Oğuz Ünal, Mesut Atalay, İlyas  Korkmaz,  Mehmet Boztepe,  Mustafa Eren, Mehmet Özel, M. Kubilay Öztürk, Vehbi Kadıoğlu, Ahmet Güven, Galip Kasapoğlu seçildi.

Kongrenin sonunda Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay “Sıcak havaya ve korona virüse rağmen bizleri yalnız bırakmayan çok yüksek katılım gösteren delegelerimize Şahsım ve Yönetim Kurulum adına çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

 










 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79