Milletvekili Taşkın Silifke’de esnafla buluştu

Milletvekili Taşkın Silifke’de esnafla buluştu

Milletvekili Taşkın Silifke’de esnafla buluştu

  

Milletvekili Ali Cumhur Taşkın Silifke’de esnaf ziyaretleri yaptı

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, AK Parti Silifke ilçe Başkanı Mehmet Emin Kurt ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Silifke’de vatandaşlarla sohbet edip, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, başkan yardımcıları, ilçe yöneticileri, Kadın kolları ve Gençlik Kolları, Milletvekili Taşkın ile birlikte Silifke merkezinde esnafları gezip sorun dinledi.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, “Ak Parti Mersin Milletvekilimiz Ali Cumhur Taşkın ve Silifke ilçe  yönetimimiz esnaf ziyaretlerine durmaksızın devam ediyor. Milletvekilimiz esnaf arkadaşların sorununu dinleyip not alıp, dertlerine çare olmaya çalışıyor. Tespit edilen sorunların çözümü için gerekli makam ve yetkililerle görüşmektedir” dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ise, her fırsatta hemşehrileriyle buluşup, onların sorunlarına çözüm bulduğu için huzur duyduğunu belirterek, “Biz her fırsatta halkımıza hizmet için varız. Durmak yok, yola devam” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79