Özel; “31 Mart'ta Silifke’ de İyi Olacağız”

Özel; “31 Mart'ta Silifke’ de İyi Olacağız”

Özel; “31 Mart'ta Silifke’ de İyi Olacağız”

  

İYİ Parti'den Silifke Belediye Başkan Aday Adaylığını resmi olarak yapan Özer Özel, parti binasında partililerle bir araya geldi.

 

İlçe binasında gerçekleşen toplantıda, bu kentte yaşayan bir birey olarak bu kentten bir eş seçtiğini ve çocuklarının geleceğini de bu kentte yaşamalarına yönelik planladıklarının altını çizerek niçin belediye başkan adaylığına soyunduğunu açıkladı.

 

Genel Merkez CHP ile ittifak derse yapacağız 

Aday adaylık formunu İYİ Parti Silifke İlçe Başkanı Niyazi Gürkan’a teslim eden Özer Özel, “Önümüzdeki çalışma süreci yoğun gidecek ve bu süreçte bizim çıkmış olduğumuz yolda bir yol haritamız olacak.  Bugün CHP temsilcisi Sayın Bülent Tezcan ile Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın arasında bazı bölgelerde yapılacak ittifak ile alakalı bir toplantı gerçekleştirildi. İYİ Parti olarak, bir ittifak ta olsa biz bu yola çıktık. Atılacak olan her adımın partimize yarar sağlayacağına inanıyorum. Biz her koşulda, genel merkezimizin istediği doğrultuda, yolumuzdan şaşmadan çalışmaya devam edeceğiz. Ben Silifke doğumlu biri olarak, kız çocuklarımın da burada, bu şehirde büyüyüp kendilerine burada bir hayat kurmalarını düşlüyorum. Bu doğrultuda kendi çocuklarımın yaşayabileceği bir şehri yaratmak adına bu yarışa girdim. Biz iyi zamanda da, kötü zamanda da partimizin bayrağını her yerde, her türlü müdafaa etmek ve dalgalandırmak adına, vazifeye atılırken bir an bile kaygı duymadım. Sonuç, süreç ne gösterir bilemiyoruz. İnşallah partimiz adına hayırlısı olur. Adaylık sürecinde elbette ki projelerimiz olacak, ama bugün aday adaylığını açıklama programı olduğu için o formatta gitmeli. Netleşmeyen bir şey için projeler anlatmaya gerek yok.31 Mart'ta Mersin bölgesinde İYİ Parti'nin başarılı olacağına inanıyorum ve bu süreçte gönül veren vermeyen, destekleyen desteklemeyen tüm Mersin halkına hayırlara vesile olmasını diliyor ve İYİ Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu sizin huzurunuzda açıklıyorum. 31 Mart'ta Mersin ve Silifke'de İyi Olacağız” diyerek aday adaylığını açıkladı.

 

İYİ Parti Silifke İlçe Başkanı Niyazi Gürkan’ da Özer Özel'e başarılar dileyerek, “Adayımız kim olursa olsun ilçe teşkilatı olarak hep beraber, el birliğiyle çalışacağız. Kardeşimiz Özer Özel'e de şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36