Özer Özel İyi Parti’nin Silifke Adayı oldu

Özer Özel İyi Parti’nin Silifke Adayı oldu

Özer Özel İyi Parti’nin Silifke Adayı oldu

  

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İyi Parti’nin Silifke Belediye Başkan adayı Özer Özel oldu.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

İş Adamı Özer Özel sosyal medya hesabından duyurduğu adaylığında kendisine destek veren tüm Silifkelilere teşekkür etti.

İyi Parti Silifke Belediye Başkan Adayı Özer Özel yayımladığı mesajında şunları kaydetti: “Öncelikle yapılan tüm anketlerde şahsıma desteğini esirgemeyen Silifkeli hemşehrilerime. Aday adaylığım sürecinde gönlü, yüreği bizimle olan; gerek sosyal medyada gerekse bireysel faaliyetlerimde gece gündüz, soğuk sıcak demeden destek veren ben burdayım diyen tüm güzel dostlara canı gönülden teşekkür ediyorum.  Açtığımız bu yeni sayfada: Yürek ısıtan candan gülümsemelerinizle, bana güç veren samimiyetinizle biliyorum ki adaylık çalışmalarımda da inşallah birlikte olacağız.  Sevgi ve saygılarımla. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan kuyumcu 5 yıl önce

Kim diyor olduğunu, kesin net bişey yok yalan haber.

Avatar
ATİKE CEYLAN 5 yıl önce

size göre yalan. Kaynağa bağlı haber yaparız boş laflarla değil.

banner36