SEÇER, ‘YOKSULLUK MERSİN’İN KADERİ DEĞİL’

SEÇER, ‘YOKSULLUK MERSİN’İN KADERİ DEĞİL’

SEÇER, ‘YOKSULLUK MERSİN’İN KADERİ DEĞİL’

 

Silifke’de vatandaşlara seslenen CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer,  “Mersin’de sanayi var. Mersin’de tarım var. Silifke’de çilek, Lemas’ta limon, Anamur’da muz var. Bunları değerlendirmemiz lazım. Yoksulluk Mersin’in kaderi değil. Yoksulluktan kurtulmuş, refah içinde bir Mersin hayal ediyorum. Ben Mersin’e yatırım vaat ediyorum. 24 saat çalışan, fakiri fukarayı, emek vereni koruyan bir belediye başkanı olmak istiyorum”  dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, çalışmalarını Silifke ilçesinde sürdürdü.

Vahap Seçer, Silifke programında ilk olarak, Silifke Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi törenine katıldı. 

Törene katılan işçilere seslenen Vahap Seçer, emek sınıfının Türkiye’de son yıllarda travma yaşadığına, sendikalı işçi oranının yüzde 13’e kadar düştüğüne dikkat çekti.

Seçer, “Ben arzu ediyorum ki emek sınıfı örgütlensin, bir olsun, iri olsun, diri olsun, hakkını arasın. 1 Nisan’da belediye başkanı olacağım. Çalışanlarımızın örgütlenmesinden, hak aramasından rahatsızlık duymam.  Aksine, hayatın her alanında tutumlu olmayı öneririm. Ama kol ve beyin gücü dışında sermayesi olmayan emek sınıfına karşı bonkör olmak gerektiğine inanırım” dedi.

 

TURGUT’UN TANITIM TOPLANTISINDA BİRLİK GÖSTERİSİ

 

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Silifke programında daha sonra, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut’un CHP’den yeniden aday olması dolayısıyla düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

Tanıtım toplantısında Vahap Seçer ve Mustafa Turgut’un yanı sıra CHP İl Başkanı Adil Aktay, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, Mut Belediye Başkan adayı Mehmet Saydam, Silifke Belediye Başkan aday adaylarından Çağatay Akyürek, Bünyamin Uçar ve Ayşe Doğan da katıldı.

Silifke’de 5 yıl boyunca yaptıkları çalışmaları anlatan Mustafa Turgut, ikinci dönem için de görev aldığında, Silifke’ye önemli projeler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

Turgut, “15 sene önce Silifke nasıldı, şimdi ne durumda? Son 5 yılda yaptığımız hizmetlerle Silifke’yi çağdaş bir kent haline getirdik” dedi.

 

‘MERHABA YÖRÜK DİYARI SİLİFKE’

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer de konuşmasına,  “Merhaba Yörük diyarı Silifke” diyerek başladı.

Seçer, “Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ikinci dönemine gidecek. 5 yıl önemli hizmetler yaptı. İkinci 5 yıl daha güçlü olacak. Çünkü Vahap Seçer geliyor. Ağaç dallarıyla gürlermiş. Biz 100 yıllık bir çınarız, Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Köklerimiz derinlerde. Kuvva-i Milliye’de. Bize yakışanı yapacağız. 31 Mart’ta bahara ulaşacağız” diye konuştu.

Türkiye’nin ve Mersin’in en büyük derdinin yolsuzluklar olduğuna işaret eden Vahap Seçer, “Memleketin en büyük derdi hırsızlar. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin geliri ziyadesiyle iyi. Bu paraları çaldırmamak lazım. O kasaları alttan oyan, paracıkları çeken fareleri ayıklamak lazım” dedi.

 

‘YOKSULLUKTAN KURTULMUŞ, REFAH İÇİNDE BİR MERSİN HAYAL EDİYORUM’

 

Belediye başkan adayı olmadan 2 yıl önce çalışmalarına başladığını, iyi hazırlandığını kaydeden Vahap Seçer şunları söyledi: “Mersin’e hizmet etmeye hazırız. Mersin’in sorunlarını biliyoruz. Anamur’un  sorununu da biliyoruz, Büyükeceli’deki nükleer sorununu da biliyoruz, yılladır bitmeyen havalimanını da biliyoruz. Silifke’deki Seka’yı da biliyoruz. Mut’ta kayısı üreticisini de biliyoruz, Silifke’de çilek üreticisini de biliyoruz. Belediyecilik sadece yol yapmak, sinek ilacı sıkmak değil.  Belediyede para var. Yeter ki vizyon olsun. Yeter ki bilgili bir ekip oluşturulsun. Mersin’de sanayi var. Mersin’de tarım var. Silifke’de çilek, Lemas’ta limon, Anamur’da muz var. Bunları değerlendirmemiz lazım. Yoksulluk kader değil. Yoksulluktan kurtulmuş, refah içinde bir Mersin hayal ediyorum. Ben Mersin’e yatırım vaat ediyorum. 24 saat çalışan, fakiri fukarayı, emek vereni koruyan bir belediye başkanı olmak istiyorum.”

 

‘SİLİFKE İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR’

 

Silifke’nin Mersin’in ve Türkiye’nin 0en güzel ilçelerinden biri olduğunu ifade eden Vahap Seçer, “Silifke’ye ilişkin önemli projelerimiz var. Büyükşehir desteğiyle önemli hizmetler vereceğiz. Altyapıyla ilgili sorunları var. Arıtma ile ilgili sorunları var. Tüm sahil kesimi için arıtma tesisleri projesi yapacağız, Silifke de bunlardan biri. Kent meydanı yapacağız. Kent meydanının olduğu yere gençlerimiz için bir merkez yapacağız. Gelsinler kitap okusunlar, internete girsinler, çaylarını kahvelerini içsinler, keklerini yesinler. Silifke’nin yeni bir otogara da ihtiyacı var. Söz veriyorum bu projeleri belediye başkanı olduğumda gerçekleştireceğim” ifadelerini kullandı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79