Silifke CHP’de devir teslim töreni; Başkan Uçar, ilçe başkanlığı görevini devraldı

Silifke CHP’de devir teslim töreni; Başkan Uçar, ilçe başkanlığı görevini devraldı

Silifke CHP’de devir teslim töreni;  Başkan Uçar, ilçe başkanlığı görevini devraldı

 

Silifke CHP’de devir teslim töreni;

Başkan Uçar, ilçe başkanlığı görevini devraldı

 

CHP Silifke İlçe Başkanlığına seçilen Bünyamin Uçar,  görevini teslim aldı.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Hafta sonu yapılan genel kurulda başkan seçilen Uçar için ilçe başkanlığı binasında devir teslim töreni yapıldı.

Yönetimiyle birlikte katıldığı devir teslim töreninde konuşma yapan CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar ," Hedefimiz, Silifke kalesine parti bayrağımızı yerel seçimlerde tekrar dikmek." Dedi.

Başkan Uçar konuşmasının devamında ise şunları söyledi," Hedefimiz kongre değildi dedik. Hedefimiz gerçekten kongre değil. İlk hedefimiz yerel seçimlerde partimizin çıtasını yükseltmek olacak. Hedefimiz Silifke kalesine parti bayrağımızı tekrar dikmek olacaktır. Hiçbir arkadaşımızı ötekileşemeyiz. Hiçbir arkadaşımızı dışarıda bırakamayız. Kaldı ki sokak sokak örgütlenme modeli ile sıkmadığımız el bırakmayacağız. Nasıl daha önceki çalışmalarımızda kapı kapı dolaştıysak, kadınlarımızın özverisiyle, gençlerimizin enerjisiyle, büyüklerimizin deneyimiyle bu güne kadar getirmiş olduğumuz mücadeleyi bundan sonra da aynı şekilde devam ettireceğiz.

Sorumluluğumuz büyük. İşimiz zor ama o inanç, enerji ve kararlılığı kendimizde görüyoruz. Görüyoruz ki buradayız. Görüyoruz başaracağız. Birlikte başaracağız. Başka yolumuz yok. Ülkemizin içinde bulunduğu durum Cumhuriyetimizin kurulduğu günden bu güne, en kötü dönemlerini yaşayan ülkemiz yine Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile o aydınlık günlerine ulaşacaktır. Kurucu felsefemizden ayrılmadan, kurucu önderimizin gösterdiği hedeften şaşmadan muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için var gücümüzle ve ilkelerimizden taviz vermeden mücadeleye devam edeceğiz. Partili partisiz bütün arkadaşlarımızla, sokaktaki bütün seçmenle var gücümüzle ülkemizi, kentimizi, partimizi geleceğimizi çocuklarımız için aydınlık günlere ulaştıracağız.  Bugün burada bulunmanızdan dolayı , son derece mutluyum. Göstermiş olduğunuz ilgi, teveccüh yarınların müjdecisi olacaktır bize. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız, iyi ki buradasınız. Her zaman dediğim gibi eleştirilere de açığım. Eleştirileriniz bizi asla incitmez , yolumuzu aydınlatır. Birlikte başaracağız. Başarı ve başarısızlık bu salonda oturan herkese ait olacak. " Dedi.

Yapılan konuşmanın ardından ilçe yönetiminde görev alanlar partililere tanıtıldı. Başkan Uçar’ın görevi teslim alması ile ilçe binasındaki program sona erdi.

Buradaki programın ardından ise Anıt meydanına çelenk sunumu yapıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79