Silifke için nasıl bir belediye başkanı istiyoruz?

Mersin Meslek odaları Birliği Başkanı ve Silifkeli iş adamı Nihat Kadıoğlu, Silifke’nin artık gelişmesini istediğini belirterek, ‘Silifke İçin Nasıl Bir Belediye Başkanı İstiyoruz’ diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Silifke için nasıl bir belediye başkanı istiyoruz?

MAB Başkanı Kadığolu, “Silifke İçin Nasıl Bir Belediye Başkanı İstiyoruz. Öncelikle görüşü ne olursa olsun Silifke’ye hizmet edecek olan kişiyi istiyoruz. Yöresel türküleriyle dünyaya nam salmış ancak son dönemde gölgede kalmış folklorunun yeniden hak ettiği değere kavuşması için çalışmalar yapmak. Silifke türküleriyle özdeşleşen “Silifke’nin Yoğurdunu” kentin üç girişine (Burunucu, Çamdüzü, Kabasakallı) kuracağı entegre tesisleriyle hakkettiği marka değerine kavuşturmak. Belediye bünyesinde kurulacak Turizm ekibi ile Anadolu’yu karış karış tarayarak tıpkı Karadeniz turları gibi Silifke’mizin güzelliklerinin tanıtılması amacıyla çeşitli turların yapılmasını sağlamak. Hepsinden önemlisi ise belediye başkanı olacak kişinin her kim olursa olsun halktan kopuk olmaması,  makamının çalışma saatleri boyunca açık olması ve çalışma saatleri dışında da telefonunun Silifkeliye açık olması.. Bunları yapacak olan kişiye ben bir Silifke sevdalısı olarak her daim destek olacağımı belirtmek isterim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36