Silifke MHP’den birinci istişare toplantısı

Silifke MHP’den birinci istişare toplantısı

Silifke MHP’den birinci istişare toplantısı

  

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

 

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı düzenlediği istişare yemeğinde partilileri ile bir araya geldi.

 

2019 Yerel seçimlerin ardından birincisi düzenlenen istişare yemeğine MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Silifke Belediye Başkan vekili Sadık Altunok, MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, MHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Mahmut Tat, MHP Silifke ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Silifke Belediye Meclis Üyeleri, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı İsmail Ateş, eski belde başkanları, eski meclis üyeleri, eski ocak Başkanları, ile partiye yıllarını vermiş üyeleri katıldı.

 

Düzenlenen Yemek Göksu otelinde gerçekleştirildi. Programda şehitlerimiz için kuran-ı kerim okundu ardından dualar edildi.

İstişare yemeğinde açılış konuşmasını yapan MHP Silifke ilçe Başkanı Levent Nogay, “2019 yerel seçimlerinin ardından bu akşam birincisi düzenlediğimiz istişare yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Sizler partimizin değerli yöneticileri ve büyükleri olarak bizleri yalnız bırakmadığınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu güzel akşamda bir yıl içinde yaşananlar ve yapılanlarla ilgili istişare yapmak için buradayız. Bu toplantılarımız aralıklı olarak devam edecektir” dedi.

MHP Mersin il Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ise; ‘Silifke ilçe Başkanlığımızca düzenlenen İstişare Toplantımızda Milliyetçi Hareket Parti’nin Silifke’deki 50 yıllık geçmişi, şanlı mazisi, emektar büyükleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. İlçe Kadın Kollarımız, İlçe Ocak Başkanlığımız, Silifke’de davamız adına büyük emekleri olan kıymetli büyüklerimiz, elleri öpülesi analarımız, bacılarımız, gardaşlarımız ile birlik ve beraberliğimizi perçinledik.

Rabbim, Davamızı muzaffer,Ülküdaşlık hukukumuzu daim eylesin” dedi.

 Gecenin ilerleyen saatlerinden Silifke Belediye Başkan vekili Sadık Altunok, MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, MHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Mahmut Tat birer konuşma yaptı.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36