Sungur,, “Partimiz ve Belediyemiz hedef alınıyor”

Cemil Sungur, “Partimiz ve Belediyemiz hedef alınıyor”

Sungur,, “Partimiz ve Belediyemiz hedef alınıyor”

 

 

CHP Silifke ilçe örgütünde CHP Silifke Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Sungur ve bir grup CHP'li tarafından bir basın açıklaması düzenlenerek,  taş köprünün Silifke Belediyesi tarafından trafiğe kapatılması ve kaymakamlık tarafından geri açılmasının ardından AK Parti Silifke İlçe Teşkilatınca yapılan açıklamayı şiddetle kınadıklarını açıkladılar.

CHP Silifke İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Sungur tarafın yapılan açıklamada şunlar kaydedildi; “ AKP'nin Partimiz ve Belediyemizi hedef alan 01.11.2018 tarihli Basın Açıklamasını Esefle kınıyoruz.

2014 Yılı Ekim ayında, Belediyemiz ve DSİ tarafından Göksu Nehir Yatağında yapılan temizlik çalışmaları sırasında 2000 yıldır ayakta olan Tarihi Taşköprü'nün yıkılma riski taşıdığı tespit edilmiş ve akabinde Karayolları Genel Müdürlüğü Restorasyon kararı alarak Taşköprü'den geçen trafiğin UKOME kararı ile farklı güzergâhlara yönlendirilmesini ve üzerindeki tüm tesisatın kaldırılmasını talep etmiştir.

O günden bu güne kadar, yıkılma riskinin yanı sıra Taşköprü'nün restorasyon çalışmaları ve sonrasında 5 metreye düşecek genişliği nedeniyle taşıt trafiğine tamamen kapanacağı aşikar olduğundan, Belediyemiz kıt imkanlarıyla ve Devlet Kurumlan ile istişare içinde İmar Planlarımızda tanımlanan yerinde yeni köprü yapımına başlamış, Atatürk Köprüsü adı verilen yeni köprü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. Yıldönümü olan 29 Ekim'de tamamlanarak trafiğe açılmıştır.

Devlet Kurumu ciddiyeti ve sorumluluğu ile yapılan bu yatırım her nedense Ak Parti Yönetimi ve onların güdümündeki bazı bürokratları ciddi şekilde rahatsız etmiştir. CHP'li Belediyemiz defalarca şikâyet edilerek soruşturmalara maruz bırakılmasına rağmen tüm soruşturmalardan aklanarak yoluna devam etmiştir. 1988 yılından beri yapılan tüm imar planlarımızda yeri tanımlanmış olan köprünün yeri dahi polemik konusu yapılmış, teftiş raporlarında ihale ve maliyet açısından uygun olduğu tescillenmiş olmasına rağmen bu konularda da kamuoyu yalanlarla zehirlenmeye devam edilmiştir. Soruşturmalar sonucunda usulsüzlük bulunamayınca, Türkiye'deki hiçbir Nehir yatağında yapılmış bir dolgu imar planı olmamasına rağmen, dolgu imar planı bulunmaması eleştiri konusu edilmiştir. Bu ortamda CHP'li Belediyemizin İlçemize bu denli büyük bir hizmet vermiş olması hazmedilemediğinden şimdi de sanki gereksiz bir yatırım yapılmış, boşa para harcanmış havası yaratmak için çabalanmakta, yalanlarla Kamuoyu yanıltılmakta, baskılarla hukuksuz bürokratik işlemler yürütülmeye çalışılmaktadır.

Oysa bu köprünün yapımı Belediye başkanımız ve partimizin seçim vaatleri içinde bile yer almayıp, Devlet Kurumlarının Taşköprü ile ilgili yaptığı yıkılma riski değerlendirmesi sonucu doğan acil ihtiyaçtan kaynaklanmıştır.

Emin olun bugün Atatürk Köprüsü yapılmamış olsa idi, aynı şahıslar şimdi de "sorumsuz ve ileriyi göremeyen Belediye" diye çığırtkanlık yapıyor olacaklardı.

Bu gelişmeler sonucunda görmemiz gereken şudur ki; yine bir CHP'li Belediye tarafından Silifke’mize büyük bir eser kazandırılmıştır. Tüm bu kıskançlık, husumet ve karalama kampanyası, bunun sonucudur. Çekemeyenlerin çaresizlik ve yetersizlikleri o kadar büyüktür ki Kamu Görevlileri, üzerinde kurdukları, baskı ile hukuk dışı yollardan medet ummaktadırlar. Halka açıkça yalan söyleyerek yaklaşan yerel seçimler öncesi zaman kazanmaya çalışmaktadırlar.

Birler CHP'li Belediyemiz ve Belediye Başkanımızın yaptığı, hizmetlerin, aldığı karaların ve şahsının gururla arkasındayız. Bu büyük hizmetlerin artarak devam etmesi için de desteğimiz sürecektir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79