Türe, “Gelin hizmeti bizden isteyin”

Silifke Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Doğan, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle muhtarları, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Yusuf Türe’yi makamında ziyaret ettiler.

Türe, “Gelin hizmeti bizden isteyin”

 

AK Parti ilçe Binasında yapılan toplantıda muhtarlar, Silifke’de bulunan mahallelerin başlıca sorunları olan elektrik yol ve su gibi ihtiyaçlarına acilen cevap verilmesi gerektiği için birlik içerisinde hizmetlerin yapılmasını talep ettiler.

 

 Kendilerinin hiç kimsenin adamı olmadıklarının da altını çizen Silifke Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Doğan, hizmet için bir araya geldiklerini amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu belirterek, hizmetlerin yapılması için karşılıklı ne gerekirse yapacaklarının altını çizdi. Bu anlamda iktidarın temsilcisi olan AK Parti Silifke İlçe Başkanı Yusuf Türe’den yardım talebinde bulunmak ve gerekirse Ankara’ya hep birlikte gitmek istediklerini kaydetti.

Silifke Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Doğan, “Silifke anlamında kararlıyız. herkesin fikri birlik beraberlik. Biz dernek adı altında buradayız ve birlik içinde olacağız. Hepimiz mahalle muhtarıyız ve sahsımıza hiçbir şey talep etmiyoruz. Hepimiz mahallemiz için bir şeyler istiyoruz. Gerekirse biz Ankara’ya gideceğiz bizim isteğimiz bu birlik ve beraberliği anlatmak ve halkımıza hizmet etmek” dedi.

 

Biz hizmet etmek için buradayız. Bunun için bu davaya gönül verdik” diyerek muhtarları kabul eden İlçe Başkanı Türe, Silifke’nin ve muhtarların sorunlarını biliyoruz. Bizler bütün sorunları çözme çabası içerisindeyiz. Silifke’nin 100 sorunu varsa bunun 80’nini çözsek bizim için büyük bir başarı demektir. Şimdi sizlerin tek tek sorunlarına gelince. Sizler bizlere gelmeden bizler sizlere geldik. Sahada hala arkadaşlarımız çalışmakta hangi mahallenin ne sorunu var gerek azalar gerekse muhtarlar aracılığı ile bunlar alınıp raporlar haline getiriliyor.

 Biz tüm toplumun kesimleri ile istişare içindeyiz, gerek evlere gerek iş yerlerine giderek bunu da zaman zaman yapıyoruz. Ellerimizde her mahallenin raporu var. bu dosyaları biz başbakan yardımcımız Sayın Lütfü Elvan beyin kendisine ileteceğiz. En kısa zamanda randevu alıp gideceğiz. Problemlerinizin başında, yol, su elektrik bütün bunları biliyoruz ve elimizden geleni yapacağız.

 

GELİN HİZMETİ BİZDEN İSTEYİN

 

Çok acil olarak söylenen sorunlarınızda trafolar var. Burada şunu da çok iyi anlamanız gerekiyor. Bilindiği üzere artık tedaş diye bir şey yok. Tedaş özelleşti ve Enerji SA oldu. Ama buna rağmen seçim öncesi acil sorunları dinleyen sayın Başbakan Yardımcımız Lütfü Elvan bey 50 bin lira olan yatırımların  150 milyona çıkarılma talimatını verdiler. Buradaki sıkıntı alt yapı geçmişte yapılmamış hala direkler yenilenmemiş. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz hala tahta direklerimiz var. Biliyorsunuz ki Silifke’nin poyrazı var küçük bir poyrazda bu direkler dayanmıyor ve yıkılıyor. Bütün bunların elden geçmesi gereklidir.  Yine acil olarak belirtilen trafolar vardı. Bu trafolara müdahale yapıldı. Trafo konusunda sıkıntısı anında çözülüyor ama  tedaş özellikti bunu bilmek gerek, şirketin kendince bir programı ve bizim doğduran doğruya bir müdahale söz konusu değil.  Ama hepinizin sorunlarını raporladık ve sayın Başbakan Yardımız Sayın Lütfü Elvan beye bizzat ileteceğim.

 

 Ayrıca seçimden önce ilçemize gelerek bir takım istişare toplantıları yapan Sayın Başbakan Yardımcımız Lütfü elvan’ın muhtarlarla yaptığı toplantıya 88 muhtarımızdan sadece 13 tanesinin katılması kendisini ve bizleri de oldukça üzdü. Şunu çok iyi anlamak gerekiyor arkadaşlar bizler hizmet etmek için varız. Sizi ne büyükşehir belediyesine nede Silifke belediyesine ezdirmeyiz. Gelin hizmeti bizden isteyin. Bu anlamda sürekli bağlarımızı koparmayalım” dedi.

Yapılan ziyaret sonrasında eksik olan dosyalara yenileri eklendi ve muhalle muhtarların sorunları raporlar halinde dosyalandı.  Bundan sonra istişare içerisinde olacaklarını belirten muhtarlar ve ilçe Başkanı Türe, toplu fotoğraf çektirerek ziyaretin önemini vurguladılar.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36