Türkiye kararını ‘Devam’dan yana verdi

Türkiye kararını ‘Devam’dan yana verdi

Türkiye kararını ‘Devam’dan yana verdi

  

31 Mart 2019 yerel seçimleri için AK Parti’den Mut Belediye Başkanı A. Adayı olduğunu belirten Uğur Uğuz, 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi.

 

Gazetemize ziyaret ederek seçimlerin sonucunda kazananın Türkiye olduğunu belirten A. Adayı Uğur Uğuz, “24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçiminde , “Cumhur ittifakı’ Yüzde 52.59 oy alarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı  halk Türkiye’nin ilk Başkanı olarak seçmiştir. Demokratik bir ortamda ve yoğun bir katılımla gerçekleştirilen seçimlerin sonucunda kazanan Türkiye olmuştur” dedi.

 

KAZANAN TÜRKİYE, MERSİN VE MUT OLDU

 

Genel seçim çalışmalarında kendi bölgesi olan Mut’u ve aday adaylığını bir yana bırakarak, Türkiye’nin bekası için istikrar için gece gündüz demeden yer zaman gözetmeksizin çalıştığını belirten A. Adayı Uğur Uğuz,  “ Mut Belediye Başkanlığı aday adaylığını bir kenara bırakıp,  koltuk ve menfaat düşünmeksizin davam ve memleketim  için gece gündüz fark etmeksizin sahada çalıştım. Seçim stardı verildiği andan itibaren gerek aday adayları gerekse adaylık belirlenmesinin ardından sayın Bakanımız Lütfi Elvan,  adaylarımızla ve partimin her kademesindeki dava arkadaşlarımla birlikte çalıştım.

Benim kendim tamamen dava adamı olduğum için seçim bölgem Mut olmasına rağmen Türkiye’nin değişik illeri ve özelikle Silifke ve Mut’ta sürekli sahada bulunarak seçmene neden devam denilmesi gerektiğini anlattık.  Cumhur ittifakının gerekçelerini anlattık. Türkiye’nin geleceği için önemini anlattık. Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadan Mersinimizi hem Cumhur ittifakında hem milletvekilliğinde birinci parti yaptık.

Çünkü dava adamı olmak yer önemi değil her yerde hizmet edilmesi gerektiğini gerektirir” dedi.

 Bundan sonraki süreçte ise Mut’u Mutlu kent yapmak için çalışacağını belirten A. Adayı Uğuz,  sözlerinin devamında şunları kaydetti:

“Kısa bir süre sonra Mutlu hemşerilerimin arasında olacağım.  Allahın izniyle Mut’u AK Partili Belediyeler zincirine eklemek için şimdiden çalışmalara başladım. AK Belediyeciliği Mut’la yeniden tanıştıracağım ve hizmetleri kısa zamanda mutlularla buluşturacağım. Sayın Cumhurbaşkanımızı da başkan yaptıktan sonra devletimizin de gücünü arkama alarak Mutumuz’u sosyal, ekonomik ve yaşanabilir bir Mut olması için gece gündüz demeden çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Şuanda Mutlu hemşerilerimin bana göstermiş olduğu ilgi ve alakadan çok memnunum, hepsinden Allah razı olsun emin olsunlar ki seçimi beraber kazanacağız, Mut’u beraber inşa edeceğiz ve Mutu hep beraber yöneteceğiz” dedi.

 Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar ise, “Sürekli sahada olduğunuzu bizlerde seçim çalışmalarında sahada adaylarla birlikte olduğumuz için sizi sık sık gözleyebildik. Bu nedenle çalışmalarını görme şansımız oldu. Her zaman belirttiğimiz bir şey vardır siyaset toplum için yapılır. Bu nedenle hizmet için taş taş üzerine koyan herkesten Allahrazı olsun. Ziyaretiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bütün siyasi partilere kapımız açıktır.” diye konuştu.



 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36