Üç aday Ankara yolunda

AK Parti’de son dakika gelişmesi

Üç aday Ankara yolunda

  

 İki hafta önce AK Parti Silifke İlçe Başkanlığının genel merkez tarafından görevlendirilen  üst düzey yöneticileri tarafından istifaları alınmış, bu sürecin ardından her geçen gün ilçe başkan adaylığına yeni bir isim eklenmişti.

 HABER: ATİKE CEYLAN

15’den fazla adayın ilçe başkanlığı görevini yürütmek için gönüllü olduğu alınan duyumlar arasında yerini alırken, geçen hafta 5 adayın isminin AK Parti Genel Merkeze gönderildiği öğrenilmişti.

Son alınan bilgilere göre:  bu akşam genel merkezin üç adayı çağırdığı öğrenildi. Şuan Ankara yolunda genel merkeze giden  Avukat Metin Yılmaz, İş adamı Mustafa Çetin  ve Gülnarlı müteahhit olduğu öğrenilen  Alparslan Irmak’ın  ilçe başkanlığı görevi için çağrıldığı öğrenildi.

 Hangi adayın ilçe başkanı olacağı Silifke kamuoyunda merak konusu olsa da atanacak olan adayın gerek parti için küskünlükleri, gerekse partiye yeni katılımların sağlanması açısından etkili bir kişi olması bekleniyor.

Günlerdir  kamuoyunu meşgul eden ilçe başkanlığı konusunun sonuçlanmasını isteyen partililer,  2019 seçim çalışmalarına Silifke’den start veren Mersin il Başkanlığı ile birlikte çalışmalara biran önce başlanması gerektiğinin altını çizdiler.

 Yıllardır senin, benim, onun adamı politikasının artık raflara kaldırılması gerektiğinin de altını çizen partili vatandaşlar, Silifke’nin bir kez daha kaybetmesini istemediklerini, artık belediyenin AK Partili belediyeler zincirine eklenmesi gerektiğini söylediler.

Biran önce ilçe başkanının atanmasını beklediklerini söyleyen partililer ‘ Silifke’nin kaybedecek zamanı yok. Şuan için Mersinimizin Lütfü Elvan gibi bir başbakan yardımcısı var. Bu bizler için bulunmaz bir nimet. Bakın Silifkeli tek milletvekili partimizden, bütün bu avantajları projelerle, yatırımlarla ilçemize getirilmesini sağlayalım” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36