Uçar, "Halkla Kucaklaşan Halkçı Belediyecilik için Adayım"

CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Silifke İlçe Başkanlığından istifa ederek Silifke Belediye Başkanlığı için partisinden Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Uçar, "Halkla Kucaklaşan Halkçı Belediyecilik için Adayım"

Silifke’nin en büyük sorunu olan işsizliğe çözüm olmak için; yerli ve yabancı yatırımcılara Silifke’nin öz kaynaklarını tanıtarak tarım, ticaret ve turizm sektörlerinde yeni iş imkânları sağlamaları noktasında tam destek vermek için aday adayı olduğunu açıklayan  Bünyamin Uçar, “Yurttaşlarımızın ilçemizin geleceği için yapılacak üretim faaliyetlerine birebir destek olup katılabileceği katılımcı belediyecilik anlayışını getirmek için.

 Yurttaşlarımızın karşılaştıkları sorunlara; çözüm odaklı belediyecilik anlayışını getirmek için,  Sosyal sorumluluk projelerine halkın beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda daha çok destek vermek için. Gençlerimizin kendilerini daha iyi ifade edebilecekleri yaşam alanları oluşturmak için.

İlçe yöneticisi arkadaşlarımla birlikte 4 yıldır onur ve gururla devam ettirdiğim CHP Silifke İlçe Başkanlığı görevimden istifa ederek CHP Silifke Belediye Başkanlığı için A. Adayıyım.” Dedi.

Özgeçmişi hakkında da bilgi veren Aday adayı Uçar; “1975 yılında Kabasakallı Köyünde doğdum. İlkokulu Kabasakallı ilkokulunda, orta ve lise eğitimimi Atatürk ortaokulunda ve Silifke Lisesinde bitirdim. Akademik hayatımı Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde tamamladım. Vatani görevimi Tuzla Piyade Okulunda yerine getirdim.

Halen 25 yıldır sahibi olduğum umut reklamcılıkla Silifke’de esnaflık hayatıma devam etmekteyim. 1993 yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu halkın partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin çatısı altında siyasi hayatıma başladım.

25 yıllık siyasi hayatımda ise;

5 yıl CHP Silifke gençlik kolları başkanlığı

5 yıl CHP Silifke ilçe yöneticiliği

1 dönem CHP Silifke belediye meclis üyeliği

1 dönem CHP Mersin il sekreterliği ve yöneticiliği

2 dönem CHP Kurultay delegeliği

4 yıldır CHP Silifke ilçe başkanlığı görevimi yaptım.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79