Uçar, Terör saldırısını kınadı

CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Ankara'daki Terör Saldırısını Kınadı.

Uçar, Terör saldırısını kınadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ankara'da görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına yönelik, Çarşamba günü akşam saatlerinde gerçekleşen terör saldırısını lanetliyorum. Terör saldırısını gerçekleştirenler ve saldırının arkasındaki karanlık güçler, milletimizin dayanışma ve birlik duygusunu aşamayacak; Türkiye Cumhuriyetimiz ve tüm vatandaşlarımız, bu hain saldırıyla ulaşılmak istenen hedefin karşısında kararlılıkla duracaktır.

Cumhuriyetimizin başkenti Ankara'nın merkezinde gerçekleşen terör saldırısının, tüm detaylarıyla aydınlatılması konusunda, kurumlarımızın üstlerine düşen görevi titizlikle yerine getireceklerine duyduğum inancı vurguluyor, bu alçak saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personelimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terör şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum" dedi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79