Yılmaz “Silifke’yi hep birlikte yöneteceğiz”

Yılmaz “Silifke’yi hep birlikte yöneteceğiz”

Yılmaz “Silifke’yi hep birlikte yöneteceğiz”

 

MHP’den Silifke Belediye Başkanlığı için Aday adayı olduğunu açıklayan Silifkeli genç iş adamı ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yahya Yılmaz, ‘Yılların verdiği bilgi ve deneyimlerimi hizmete dönüştürmek için Aday adayıyım” dedi.

En büyük destekçisi olarak nitelendirdiği eşi Melda Yılmaz ile birlikte Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar’ı gazetemizde ziyaret eden Aday adayı Yahya Yılmaz, Silifke’yi hep birlikte yönetmek için yola çıktığını, ben değil biz olarak çıkılan yolun kutsallığından ve ortak akıl ve ortak paydalarda vatandaşla buluşacağından bahsetti.

Silifke’nin 88 köyü ve mahallesi olmak üzere karış karış nerede kim var ne hizmet edilmesi gerekli hepsini ezbere bildiğini belirten Aday adayı Yahya Yılmaz, “Partim ve Silifke halkı yetki verirse eşit hizmet, adaletli yaklaşım ve güler yüzlü personellerimizle Silifke’yi yöneteceğiz’ dedi.

MHP’den 5 yıl il Genel Meclis üyeliği yaptığımı belirten Aday Yılmaz 5 yıllık dönem içerisinde de 3 yıl imar plan ve bütçe komisyonunda başkanlık yaptığını, hizmeti dağıtırken eşitlilikten ve adaletten şaşmadığını söyledi.

40 BİN OY ALABİLECEĞİME İNANIYORUM

2014 yılından bu yana ise MHP’den Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliliği görevini yürüttüğünün altını çizen Aday adayı Yılmaz, neden belediye başkanı olduğunu şu sözlerle ifade etti: 10 yıllık bir hizmet deneyiyim ve siyasi deneyiyim var. Hepinizin de bildiği gibi bu süreçte çok hizmette imzam vardır. Bu süreçte çok şey öğrendik Sayın Burhanettin Kocamaz Başkanımızdan da çok şey öğrendim. Belediyecilik anlamında çok tecrübe kazandım.

Bu bağlamda meclis üyeliği döneminde yapabileceğim neydi, memleketimin en son noktasına kadar hizmet yapmaktı ve yaptık. Silifkemiz’e birinci ikinci kat asfalt, yeni açılmış yollar, cami, minare, okul, mezarlık, içme ve sulama suyu, tarımda destekleme, fidan dağıtımı,

Evi yanan, sel felaketine uğrayan vatandaşlarımıza yapılan hizmetlerin hepsinde imzam vardır. Ben Silifke halkına beni destekleyecekleri konusunda sonsuz güveniyorum. İnanıyorum ki kırsaldan 15 bin mahallelerden 15 bin kent merkezinden de 10 bin oy alarak 40 bin oy alacağıma inanıyorum. Ben halkımıza güveniyorum, partimde uygun görürse halkında bana güvenip desteklemesini bekliyorum” dedi.

BEN DEĞİL BİZ VARIZ VE BİZ OLARAK BAŞKANLIĞA ADAYIM’

Biliyorsunuz ki ben duygusu taşıyan insanlar toplumu kucaklayamazlar. Bu nedenle gerek partimizin misyonunda gerekse benim kişiliğimde ben düşüncesi hiçbir zaman olmadı biz olarak yola çıktık ve bu uğurda partimizin uygun gördüğü yolda ilerleyeceğiz. Birbirinden değerli 5 tane aday adayımız var. Hangimiz aday olarak seçilirse yine partimizin emrindeyiz. Fakat partimizden tarafsız bir anket şirketiyle bir kamuoyu yoklaması yapmasını ve halkın çoğunlukta seçtiği isim üzerinde durulması taraftarıyım. O zaman Silifke Belediyesini almamız ve üç hilalli bayrağımızın dalgalanmasını sağlamamız daha kolay olacaktır” dedi.

SİLİFKE’Yİ SİLİFKELİ YÖNETMELİ

 Silifke’yi gerçek Silifkelilerin yönetmesi gerektiğine inandığının altını çizen Aday adayı Yılmaz, “Memleketimizi en iyi burada yaşayan insan bilir. Ben Yörük Türkmen çocuğuyum. Herkese kucak açmasını bilen, inancı küvetli hakka ve adalete inanan biriyim. Memleketime hizmet yapma konusunda istekliyim ve arzuluyum. Bu yola çıkmadan önce gerek aile büyüklerimin gerek eşimin gerekse partimin helalliğini alarak yola çıktım. Eşimin çok büyük desteğini gördüm ve görmeye devam ediyorum bunu inkâr edemem Allah bana destek olanlardan razı olsun.  Ben Rabbime Silifke halkına ve teşkilatıma güveniyorum. Silifke’yi Silifkelilerle birlikte, ben değil biz olarak yönetmeye hazırız” diye konuştu.

Silifke için yapılabilecek birçok proje olduğunu, Silifke’nin hak ettiği hizmeti alabilmesi için 

Tarımda, hayvancılıkta, turizmde, sanayide, organize sanayide çok güzel projelerimiz  var. Baktığınız zaman Silifkemiz’in mahalle aralarını yollarını ulaşım konusunda büyük sorunları var. Bu konuyla alakalı yapılan araştırmalarda iller bankasından gelen nüfus sayısına göre gelen para ile emlakten alınan paralarla hizmet yapılıyor. Ben hangi mahalleden ne kadar emlak ve iller bankasından para geliyorsa o parayı o mahalleye kullanacağım.  Sonuç itibariyle çıktığımız bu kutlu yolda siyası ayrım yapmadan,  eşit ve adaletli hizmet vereceğiz.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali tanrıverdi 6 yıl önce

yahya efendi kendi akrabaları ve üç beş muhtara hizmet etti

Avatar
ali tanrıverdi 6 yıl önce

yahya sen hastasın önce bi tedavi ol bencil...........

banner36