İlgili Galeriye Git

 

2010 yılında cesaret gösterip KOSGEB desteğiyle kurulmuş bir firma.

Uzun yıllar zücaciye ve hediyelik eşya olarak faaliyetlerini sürdürdü.

Piyasanın zorluklarına karşı alternatif arayan girişimcilik ruhlu kadındır bu işletmenin sahibi..

 2016 yılında sektör değiştirerek organizasyon firması olarak hizmet vermeye başlayan Bedia Conceptin sahibi girişimci ve başarılı iş kadını Bedia Avcıoğlu Avdil…

Piyasa durgunmuş, sezon girdabıymış bunlar onun için vız gelir..

Çalışkan ve sürekli yenilikli kişiliği ile her sıkıntının mutlaka bir çıkışı olduğuna inanan, sabit fikirli değil üretken fikirli bir yapıya sahip başarılı bir kadın.

Bir çoğunun dükkan kapatacağı noktaya defalarca gelen fakat azim ve hünerli elleriyle sürekli işin içinden bir şekilde başarışla çıkabilen bir kadın Bedia.

Hal böyle olunca başarıya giden yoldaki sırrı sizler için sorduk.

-Sayın Avdil, sürekle yenilikler yaparak adınızdan sıkça söz ettiriyorsunuz. Bunu nasıl başarıyorsunuz?

 

-Bu sorunuzu şöyle cevaplayabilirim. Firma olarak kesinlikle müşteri odaklı çalışıyoruz. Hedefimiz müşteri odaklı çözümler üreterek, tüm ürünlerde aynı güveni ve kaliteyi sağlamaktır. Biz yaptık birini seçin mantığı ile değil, müşterilerin hayal ettiklerine hayata geçirerek başarıyı sağlıyorum. Bu nedenle müşterilerimizin yaşamlarındaki en güzel anlarını küçük detaylarla güzelleştirmek için burada olduğumu söyleyebilirim. Buda beni sürekli yenilikleri yapmaya, araştırmaya itiyor.

 

- Bedia Concept olarak ne tür hizmetler veriyorsunuz?

-Bedia Concept mağazamızı gerek konum olarak gerek içerek olarak genişlettik. Firmamız artık daha çok organizasyon üzerine hizmet sunacak. Bu nedenle yenilik yenilik yenilik. Aklımda sürekli yenilikler gezer. Organizasyon işine ağırlık verdim. Çünkü insanları mutlu etmeyi onların en güzel anlarına şahitlik ve yardımda bulunmayı yani kısacası mutlu insanları görmeyi seviyorum.

 

Organizasyon kelimesini biraz açalım, neleri içine alıyor?

Silifke ve bölgesinde bir ilki yaparak, “Silifke’nin Sultanları” isimli ekibi kurdum.

Şirketimizin organizasyon kolu olan “Silifke’nin Sultanları”  Kına ekibimiz Mersin 2. bölge dediğimiz Silifke ve çevresi ilçelerdeki en yeni ve tek nedime ekibidir. Silifke’nin Sultanları ile kına geceleri daha renkli olmaya başladı. Sloganımız; ‘Hayalinizdeki kınayı, hayal edemeyeceğiniz fiyatla’ sunarak müşterilerimizin yüzünü güldürüyoruz.

 

-Hizmet ağınızdan kısaca bahsedebilir misiniz?

-öncelikle işim organizasyon oldu artık. Kına düğün, nişan, açılış, kokteyl, toplantılar, seminerler, sünnet düğünleri, evlenme teklifleri, doğum oda süsleme işleri, doğum günleri, evlilik yıldönümleri gibi büyük organizasyonların yanı sıra, kişiye özel anıların hazırlanmasında ve kişiye özel el yapımı hediyelerin yapımıyla hizmet veriyorum. Ayrıca toptan ürün satışımızda var. Bütçesi izin vermediği için hazır satın alamayan müşterilerim ürün satın alıp kendileri yapıyorlar. Hatta onlara küçük örneklerle yapımı konusunda yardımcı oluyorum.

 

-biraz geriye giderek sormak istiyorum. İş hayatına atılmaya nasıl karar verdiniz?

-İş hayatına girmeye karar verdiğimde başta eşim olmak üzere etrafımdaki hiç kimseden onay alamadım. Gandhi'nin çok sevdiğim bir sözü var; “Önce Seni Görmezden gelirler, sonra sana gülerler, sonra seninle dövüşürler ve sonra sen kazanırsın” sözünü hatırladım ve işi yapmaya karar verdim. O günden bu yana da başarılı bir şekilde işimi yapıyorum.

 

-İş hayatınızdaki olmazsa olmazınız nedir?

-İş yaşantımda bildiğim doğrudan hiç şaşmadım. Elbette her yaptığım şey doğru değildi ama hata benim ve bu hatalardan çıkardığım dersler ve tecrübeler yine benim...

 O nedenle kendi bildiğimden ve benim doğrularımdan hiç şaşmadım.

 

-İş hayatına atılmak isteyen kadınlara tavsiyeleriniz nedir?

Kadınlara özellikle tavsiyem; başarısızlıktan korkmayın. Eğer hiçbir zaman hata yapmadıysanız bu yeterince sıkı çalışmıyorsunuz demektir. Hepimiz hata yapabiliriz ama önemli olan çabuk toparlanmak ve bu yanlışlarımızdan ders almaktır. Hiç kimseyi ama hiç kimseyi dinlemeden yolunuza devam edin.

 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.