2. Amatör Küme'de yeni lider Gülnarspor

2. Amatör Küme'de yeni lider Gülnarspor

2. Amatör Küme'de yeni lider Gülnarspor
 

2019-2020 Mersin 2. Amatör Küme Silifke Grubunda ikinci haftanın maçları tamamlanırken, Gülnarspor, oynadığı 2 karşılaşmadan da galip gelerek 6 puanla liderliğini sürdürdü.

2. haftanın karşılaşmalarında Gülnarspor 1-0 Silifke Bahçeköyspor, Anamur Gençlikspor 4-2 Taşucuspor, Silifke İdmanyurdu 3-5 Aydıncıkspor sonuçları alındı.

Grupta maçlar oldukça çekişmeli geçerken, takımlar her hafta rakiplerini yenmek için mücadelesini sürdürüyor.

Mersin 2. Amatör Küme Silifke Grubunda üçüncü hafta maçlarında ise Silifke Bahçeköyspor - Taşucuspor, Aydıncıkspor - Anamur Gençlikspor, Gülnarspor - Silifke İdmanyurdu maçları oynanacak.

İlk yarı 5 ikinci yarı 5 maç oynayacak olan takımlar, puan sıralamasında ilk 2'ye girmek için mücadele edecek. Maçlar sonucunda ligi 1. bitiren takım direk olarak Mersin 1. Amatör Kümeye yükselirken, 2. olan takım play off maçları oynayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36