2. Amatör Silifke grubunda maçlar başladı

2. Amatör Silifke grubunda maçlar başladı

2. Amatör Silifke grubunda maçlar başladı
 

2019-2020 Mersin 2. Amatör Küme Silifke Grubunda ilk haftanın maçları tamamlanırken, Taşucuspor kendi evinde Silifke İdmanyurdu'nu 8-1 yenerek ilk haftayı lider tamamladı.

Grupta Silifke Bahçeköyspor, Taşucuspor, Silifke İdmanyurdu, Gülnarspor, Aydıncıkspor ve Anamur Gençlikspor takımları bulunuyor.

İlk hafta oynanan karşılmalar sonucunda şu sonuçlar alındı; Silifke Bahçeköyspor 1-1 Anamur Gençlikspor, Taşucuspor 8-1 Silifke İdmanyurduspor, Aydıncıkspor 2-3 Gülnarspor.

İlk yarı 5 ikinci yarı 5 maç oynayacak olan takımlar, puan sıralamasında ilk 2'ye girmek için mücadele edecek. Maçlar sonucunda ligi 1. bitiren takım direk olarak Mersin 1. Amatör Kümeye yükselirken, 2. olan takım playoff maçları oynayacak. Haftanın maçları ise şu şekilde Gülnarspor - Silifke Bahçeköyspor, Anamur Gençlikspor - Taşucuspor, Silifke İdmanyurdu - Aydıncıkspor.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79